locked
Getting web server error when launching site in debug. Compiles fine. RRS feed

  • Question

  • User-257409430 posted

    Hi,

    I have jsut created a brand new project, it compiles but get the following error:


    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Access is denied.
    Description: An error occurred while accessing the resources required to serve this request. The server may not be configured for access to the requested URL.

    Error message 401.2.: Unauthorized: Logon failed due to server configuration. Verify that you have permission to view this directory or page based on the credentials you supplied and the authentication methods enabled on the Web server. Contact the Web server's administrator for additional assistance.

    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.18213

    Another project I created runs fine in the browser when you hit debug.

    Working poject uses: http://localhost:63259/

    Not working uses this: http://localhost:50842/

    This is within VS 2013 express by the way. How can this be fixed?

    Thanks.

    Friday, September 6, 2013 3:38 AM

Answers

  • User-257409430 posted

    Its ok got this working. under properties, had to enable anonymous authentication.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Friday, September 6, 2013 4:05 AM