locked
Web Api not working when deployed on windows 7 iis RRS feed

  • Question

  • User906951164 posted

    Hello All,

    I have made a web service using web api on windows 8.1 machine using visual studio.net 2012.

    i have publish the code and deployed it on the local iis server. for this local iis it's working perfectly

    while when i have deployed the same on the windows 7 machine it's throwing an error 

    saying the resource is not available.

    how to overcome this scenario.

    Wednesday, January 20, 2016 1:12 PM

All replies

  • User465171450 posted

    Did you also set up the app pool similarly?

    Wednesday, January 20, 2016 1:28 PM
  • User614698185 posted

    Hi Shaikh Ansar,

    Here is the example about Hosting ASP.NET Web API in IIS using Visual Studio Publish method:

    http://dotnetmentors.com/web-api/host-asp-net-web-api-in-iis-using-visual-studio-publish.aspx

    And what's the code not work? Do you have any errors?

    Best Regards,

    Candice Zhou

    Thursday, January 21, 2016 9:25 AM
  • User906951164 posted

    As per my understanding it is because the .Net framework version and also iis version making the trouble.

    Tuesday, February 2, 2016 8:53 AM
  • User614698185 posted

    Hi Shaikh Ansar,

    As per my understanding it is because the .Net framework version and also iis version making the trouble.

    What's the .NET version and IIS version do you use?

    And you said on the windows 7 machine, it's throwing an error, what's error you got?

    Best Regards,

    Candice Zhou

    Wednesday, February 3, 2016 9:02 AM