locked
BizTalk 2006 config issue ...BizTalkServerApplication already exists for this group RRS feed

  • Question

  • I'm having BizTalk in my box and also i had BizTalk 2009 in my VPC. Now i uninstalled BTS 2009 from VPC and also trying to install BTS 2006 on VPC.
    Now i couldn't configure the BTS 2006 on VPC.

    I'm having the below issues.
    The BizTalk In-Process Host BizTalkServerApplication already exists for this group.  Only BizTalk In-Process Host Instance will be created during configuration.


    Thanks, Raja
    Wednesday, August 5, 2009 6:42 AM

Answers

  • Make sure the databases you are configuring the group for are the right database server and that the DBs don't exist. I would actually recommend starting with a fresh VPC but you might have good reasons to be doing it this way.
    Thiago Almeida - http://connectedthoughts.wordpress.com
    Wednesday, August 5, 2009 9:58 PM
    Answerer

All replies

  • while uninstalling 2009, did you unconfigure it and deleted biztalk related databases?
    KiranMP
    Wednesday, August 5, 2009 9:34 AM
  • yes i did it
    Thanks, Raja
    Wednesday, August 5, 2009 9:35 AM
  • after uninstalling 2009 do you still see biztalk service under services? if so try to delete using sc command
    KiranMP
    Wednesday, August 5, 2009 10:52 AM
  • No biztalk service under services. It went out once uninstalled BTS 2009.
    Thanks, Raja
    Wednesday, August 5, 2009 10:55 AM
  • Make sure the databases you are configuring the group for are the right database server and that the DBs don't exist. I would actually recommend starting with a fresh VPC but you might have good reasons to be doing it this way.
    Thiago Almeida - http://connectedthoughts.wordpress.com
    Wednesday, August 5, 2009 9:58 PM
    Answerer