none
The HTTP request is unauthorized with client authentication scheme 'Anonymous'. The authentication header received from the server was 'NTLM' RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I am new at this and not sure what is causing this error message when I run my app on the server. Any help would be great.

    Thanks!

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
      
        <system.serviceModel>
          
          <extensions>
            <behaviorExtensions>
              <add name="serviceKeyBehavior" type="QMSAPIStarter.ServiceSupport.ServiceKeyBehaviorExtensionElement, QMSAPIStarter, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null"/>
            </behaviorExtensions>
          </extensions>
          <behaviors>
            <endpointBehaviors>
              <behavior name="ServiceKeyEndpointBehavior">
                <serviceKeyBehavior/>
              </behavior>
            </endpointBehaviors>
          </behaviors>
    
          
          <bindings>
            <basicHttpBinding>
              <binding name="BasicHttpBinding_IQMS" closeTimeout="00:01:00"
                openTimeout="00:01:00" receiveTimeout="00:10:00" sendTimeout="00:01:00"
                allowCookies="false" bypassProxyOnLocal="false" maxBufferPoolSize="524288"
                maxReceivedMessageSize="65536" useDefaultWebProxy="true" />   
              
              <binding name="BasicHttpBinding_IQTService" closeTimeout="00:01:00"
                openTimeout="00:01:00" receiveTimeout="00:10:00" sendTimeout="00:01:00"
                allowCookies="false" bypassProxyOnLocal="false" maxBufferPoolSize="524288"
                maxReceivedMessageSize="65536" useDefaultWebProxy="true" />          
            </basicHttpBinding>
          </bindings>
            <client>
                <endpoint address="http://blaprocrdc565:4799/QMS/Service" binding="basicHttpBinding"
                    bindingConfiguration="BasicHttpBinding_IQMS" contract="QMSAPIService.IQMS"
                    name="BasicHttpBinding_IQMS" behaviorConfiguration="ServiceKeyEndpointBehavior"/>
                <endpoint address="http://blaprocrdc565:4799/ANY/Service" binding="basicHttpBinding"
                    bindingConfiguration="BasicHttpBinding_IQTService" contract="QMSAPIService.IQTService"
                    name="BasicHttpBinding_IQTService" />
            </client>
        </system.serviceModel>
    </configuration>

    Monday, September 9, 2013 4:17 PM

Answers

  • Hi,

    Please try to add the following in your configure file:

    <security mode="TransportCredentialOnly">
        <transport clientCredentialType="Ntlm"/>
        <message clientCredentialType="UserName" algorithmSuite="Default"/>
    </security>

    For more information, please try to refer to the following articles:

    Best Regards,
    Amy Peng


    <THE CONTENT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WHETHER EXPRESS OR IMPLIED>
    Thanks
    MSDN Community Support

    Please remember to "Mark as Answer" the responses that resolved your issue. It is a common way to recognize those who have helped you, and makes it easier for other visitors to find the resolution later.

    • Marked as answer by Ashr78ms Tuesday, September 10, 2013 3:13 PM
    Tuesday, September 10, 2013 8:09 AM
    Moderator

All replies

  • Hi,

    Please try to add the following in your configure file:

    <security mode="TransportCredentialOnly">
        <transport clientCredentialType="Ntlm"/>
        <message clientCredentialType="UserName" algorithmSuite="Default"/>
    </security>

    For more information, please try to refer to the following articles:

    Best Regards,
    Amy Peng


    <THE CONTENT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WHETHER EXPRESS OR IMPLIED>
    Thanks
    MSDN Community Support

    Please remember to "Mark as Answer" the responses that resolved your issue. It is a common way to recognize those who have helped you, and makes it easier for other visitors to find the resolution later.

    • Marked as answer by Ashr78ms Tuesday, September 10, 2013 3:13 PM
    Tuesday, September 10, 2013 8:09 AM
    Moderator
  • IT WORKED !!  I was not sure where to paste the code but I figured it out after a little reserach. Thank you so much!!

    Tuesday, September 10, 2013 3:13 PM