locked
Errors and Warnings when running/loading MSTest RRS feed

  • Question

  • Just wondering if anyone could help me out with the following Error:

    Error loading C:\EPDev\EAS\mainlines\EP.Core.Services.SearchService\source\APILayer\API.Tests\bin\Debug\EP.Core.Services.SearchService.API.Tests.dll: The test 'ToResource_returns_proper_equivalent_enumerator' from 'c:\epdev\eas\mainlines\ep.core.services.searchservice\source\apilayer\api.tests\bin\debug\ep.core.services.searchservice.api.tests.dll' that is loading has the same TestId {c46f65f9-d530-72a6-02d8-55c77ea28cef} as the test 'ToResource_returns_proper_equivalent_enumerator' already loaded from 'c:\epdev\eas\mainlines\ep.core.services.searchservice\source\client layer\client.inproc.tests\bin\debug\ep.core.services.searchservice.client.inproc.tests.dll'.

     

     

    Any help would be much appreciated!

     

    [edit]

    After playing around a bit it seems like the error is being caused by two tests in two different assemblies having the same name.  Does that really give mstest difficulties or what?

    Monday, August 9, 2010 11:01 AM

All replies

  • Hi Mike,

    To understand the problem better, can you please share the following details?

    - What MSTest command you are using to run the tests?

    - Are you specifying testcontainer parameter in the command?

    - You mentioned that the test method with the same name exists in 2 different assemblies. Does both the test methods have same namespace/classname in both these dlls?

    Regards

    Aseem Bansal

    Wednesday, August 11, 2010 10:39 AM
  • Hi Aseem.  I'm running MSTest from Visual Studio, not via the command line.  The test methods have the same name in a class with the same name but the namespaces are different.
    Wednesday, August 11, 2010 3:47 PM