none
WEC7 after April 2013 update, afd initialize failed? RRS feed

  • Question

  • after update WEC7 to 2013 april, I got following error in my debug msg, is this normal?

    Thanks

    PID:00400002 TID:01480006 PM:PmInit

    PID:00400002 TID:01480006 AFD:Init Read OrigName

    PID:00400002 TID:01480006 PM:RegisterAPIs: CreateAPISet returned 1f90017
    PID:00400002 TID:01480006 PM:RegisterAPIs: RegisterAPISet returned True
    PID:00400002 TID:01480006 PM:RegisterAPIs: RegisterDirectMethods returned True
    PID:00400002 TID:01480006 PM:RegisterAPIs: CreateAPISet returned 9e006b
    PID:00400002 TID:01480006 PM:RegisterAPIs: RegisterAPISet returned True
    PID:00400002 TID:01480006 PM:RegisterAPIs: RegisterDirectMethods returned True
    PID:00400002 TID:01480006 PM: Loading NetIO
    PID:00400002 TID:01480006 NetioDriverSys DllMain: ProcessAttach
    PID:00400002 TID:01480006 TcpipReg:DllMain: ProcessAttach
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 010d006a
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 00ba006e
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 0155006a
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 00f0006e
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 01950022
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 01220072
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 01fb0022
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 02000002
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 02170002
    PID:00400002 TID:00EA006A AFDNotifyCallback: 00000001 00e6006a 00ea006a
    PID:00400002 TID:01480006 WFP Enabled
    PID:00400002 TID:01480006 WfpAlepLookupProcessInformation failed with NTSTATUS 0xc0000225
    PID:00400002 TID:01B20066 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 026a0002
    PID:00400002 TID:01750066 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 02730002
    PID:00400002 TID:02730002 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 02760002
    PID:00400002 TID:01B20066 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 02910002
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppCreateLocalAddress: setting DadState to NldsTentative
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppNotifyAddressChange Q'ing NAC WorkItem 0xB2F89270 at time 6026
    PID:00400002 TID:02910002 *TCPIP: IppNotifyAddressChangeAtPassive WorkItem 0xB2F89270 Time 6035
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppRestartDad
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppDadComplete
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppStopLinkLocalAddressConfiguration
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppNotifyAddressChange Q'ing NAC WorkItem 0xB2F89270 at time 6059
    PID:00400002 TID:02910002 *TCPIP: IppNotifyAddressChangeAtPassive WorkItem 0xB2F89270 Time 6067
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppHandleAddressLifetimeTimeout
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppCreateLocalAddress: setting DadState to NldsPreferred
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppNotifyAddressChange Q'ing NAC WorkItem 0xB2F8D320 at time 6090
    PID:00400002 TID:02910002 *TCPIP: IppNotifyAddressChangeAtPassive WorkItem 0xB2F8D320 Time 6099
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppRestartDad
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppDadComplete
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppNotifyAddressChange Q'ing NAC WorkItem 0xB2F8D320 at time 6115
    PID:00400002 TID:02910002 *TCPIP: IppNotifyAddressChangeAtPassive WorkItem 0xB2F8D320 Time 6124
    PID:00400002 TID:01480006 *TCPIP: IppHandleAddressLifetimeTimeout
    PID:00E6006A TID:00EA006A CePerf.dll is absent - performance data will not be recorded
    PID:00400002 TID:014E0006 AFDNotifyCallback: 00000002 00e6006a 00ce0092
    PID:00400002 TID:01480006 !AFD: Unable to Start Interface Notification of 'tcpipreg.dll'
    PID:00400002 TID:01480006 !PM:PmInit: can NOT load NetIO!
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 026b000a
    PID:00400002 TID:01480006 AFDNotifyCallback: 00000002 00400002 026d000a

    Wednesday, May 29, 2013 7:54 AM

All replies

  • This does not seems to be normal, the networking stack failed to load in your device. Did you install all the previous updates before APRIL ?  Have you clean build the OS after installing updates ?

    Regards,

    Rakesh.

    Wednesday, May 29, 2013 1:45 PM
  • >Did you install all the previous updates before APRIL

    Just to clarify - Wave1 is the only one required prior April 2013 update.


    • Edited by Pawel W Z Wednesday, May 29, 2013 7:16 PM
    Wednesday, May 29, 2013 7:16 PM
  • I had used the 7 Match dvd, during install I choosed to update to April update. Is this a problem?
    Thursday, May 30, 2013 1:50 AM