locked
Azure - Azure Replication - Spinning on Validating since last 1 day RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I have setup Azure to Azure Replication from Australia East to Australia SouthEast using new Recovery Service vault.

    Since I have Enabled replication, It is spinning on Validating and nothing is come up in notification as well.

    It is here since last 24 hours. The message it self asking not to close this blade. attached screen shot for the reference.

    I have tried from the different browser as well.

    Required help in this.

    Thanks & Regards

    Sapan Shah

    Friday, May 17, 2019 9:06 AM

All replies

  • Please close the blade and check if the ASR exists, if yes drop it and try to recreate
    Saturday, May 18, 2019 7:45 AM
  • As @Hari VS_Kid informed try the option and you may also try in different browser,

    Kindly let us know if the issue still persists.  

    Monday, May 20, 2019 5:17 AM
  • Let us know if the above reply was helpful. If so, please remember to mark as answer so that others in the community facing the same issue can more easily find a solution.

    Please remember to mark the replies as answers if they help

    Thursday, May 30, 2019 4:03 AM
  • Just checking to see if the response was helpful, if not please comment on the thread so that we can assist further.

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    Tuesday, June 4, 2019 8:26 AM
  • @Sapan Shah - IT Professional Just checking in to see if the above answer helped. If this answers your query, do click “Mark as Answer” and Up-Vote for the same, which might be beneficial to other community members reading this thread. And, if you have any further query do let us know.
    Monday, June 10, 2019 6:03 AM