none
Reinstall with IO test fails in network driver using WLK 1.4 in client Windows 2008 R2 64-bit RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    We are running WLK1.4 logo test for Network driver using windows 2008 R2 64-bit. It is always failing with "Reinstall with IO" test.  Herewith i attached WLK Log and also SetupAPI Log file.

    Please help me.

    WLK Log Details:
    -------------

    OS:   Windows Server 2008 R2 Datacenter
    Version:   6.1.8229.00 AMD64 
    Language:   English (US) (REDMOND)
    Build String:   winmain-090604-1901
    Context _  _ 
    Context Index:   1904220912
    Current:   DEVFUND-0030 + DEVFUND-0007 - The Device must continue to function after Remove/Reinstall Cycles without restarting the system. {ADCBD191-16E8-11DB-B50B-0010C65AFEB5}
    Parent:   WTTLOG
    Start Test 7/9/2009 4:52:09.038 AM DEVFUND-0030 + DEVFUND-0007 - The Device must continue to function after Remove/Reinstall Cycles without restarting the system. {ADCBD191-16E8-11DB-B50B-0010C65AFEB5}
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM Test Version: 1.0.0003
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM Devices: 'IsPhantom=False AND ClassGUID!='{8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}' AND (DeviceID='PCI\VEN_108E&DEV_AAAA&SUBSYS_0000108E&REV_01\4&27205E3F&0&0070')'
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM Cycles: 3
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM IOPeriod: 20000 msec
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM Logo Mode: true
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM DeviceID: PCI\VEN_108E&DEV_AAAA&SUBSYS_0000108E&REV_01\4&27205E3F&0&0070
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM Name: VAN 6000 10Gbe Networking Controller #7
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM Class: {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
    Message 7/9/2009 4:52:09.038 AM WARNING: Device doesn't have a driver installed on it: 'PCI\VEN_108E&DEV_AAAA&SUBSYS_0000108E&REV_01\4&27205E3F&0&0070'
    Error 7/9/2009 4:52:09.038 AM No driver installed on selected device! Please install a driver.
    File:   . Line: 0
    Error Type:   HRESULT
    Error Code:   0xffffffff
    Error Text:   Error 0xffffffff
    End Test 7/9/2009 4:52:09.038 AM DEVFUND-0030 + DEVFUND-0007 - The Device must continue to function after Remove/Reinstall Cycles without restarting the system. {ADCBD191-16E8-11DB-B50B-0010C65AFEB5}
    Result:   Fail
    Pass/Fail Result Rollup Counts 7/9/2009 4:52:09.038 AM _ 
    Total:   1
    Passed:   0
    Failed:   1
    Blocked:   0
    Warned:   0
    Skipped:   0


    SetupAPI Log:
    ----------------

    [Boot Session: 2009/07/08 10:29:41.610]

    >>>  [Build Driver List - PCI\VEN_108E&DEV_AAAA&SUBSYS_AAAA108E&REV_01\4&882468C&0&0070]
    >>>  Section start 2009/07/08 10:30:55.086
          cmd: cscript.exe  "Reinstall_With_IO.wsf" /WDTF /DeviceID:"PCI\VEN_108E&DEV_AAAA&SUBSYS_AAAA108E&REV_01\4&882468C&0&0070" /IOPeriod:20000 /Cycles:3 /logo
         cpy: Policy is set to make all digital signatures equal.
    <<<  Section end 2009/07/08 10:30:55.086
    <<<  [Exit status: FAILURE (0x00000002)]

    Thanks in Advance,







    Suresh
    Thursday, July 9, 2009 2:10 PM

All replies