none
MSMQ on WinCe 5.0 stops working when using propriety protocol RRS feed

  • Question

  • Hi all,

    I have a working MSMQ install running on WinCE 5.0 (Mini2440). Then I power cycle the device and on reboot the queue log contains

     

    [11:57:00 4/19/2011] MSMQ service started.
    [11:57:01 4/19/2011] Session manager initialization failure. Check network initialization.

     

    P.S. I have called RegFlush to ensure that the QueueManagerGUID and any other settings have been written to disk.

    Edit: It only fails if MSMQ is set to use binary mode - via the "Enable Binary" command.

    Completely reproducible. Any thoughts where to start?

    Many thanks

    Mark


     

     



    • Moved by Jesse Jiang Friday, April 22, 2011 2:19 AM (From:.NET Compact Framework)
    Wednesday, April 20, 2011 4:22 AM

All replies

  • Hi Mark,

     

    I think your issue should be raised in the Windows Embedded Compact Platform Development. I believe they will know more information of this issue than us, and I will move this one to that forum.

     

    Thanks for your understanding,

     

    Best regards,

    Jesse


    Jesse Jiang [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Friday, April 22, 2011 2:18 AM
  • Start a support incident with MS (information should be with your Platform Builder installation disks), is probably what you'll end up with.

    You might also *try* setting the MasterKeysInRegistry value in your default registry (check the help).  I don't see what MSMQ would be doing that might require that, but perhaps some element of "identity" is stored in one of the protected stores and it's not getting persisted.

    Paul T.

    Thursday, April 28, 2011 5:35 PM