locked
Command bar button lost icon RRS feed

  • Question

  • I can't figure out what happened, but somewhere along the line, the "Add..." button on one of my data grids lost it's default icon, and now it just shows what's in the Display Name. How can I reset this?
    Wednesday, April 10, 2013 8:45 PM

All replies

  • I suppose I could delete the grid and recreate it, but it's a pain to redo all of the customizations.
    Thursday, April 11, 2013 6:30 PM
  • Hi,

    Can you take a screenshot and post it here as to what you are seeing wrong?

    -Pierson

    Friday, April 12, 2013 3:47 AM
    Moderator
  • If you click on the button in the screen designer, in the Properties Pane (usually on the right-hand side of the screen, if you haven't moved it) you'll see a clickable link called Choose image. For it to display the default image, there should be no image selected there.

    If that doesn't fix it, there's no need to recreate the grid, just delete the button, & add it back again. Use the little drop-down at the bottom of your commands for the grid. Choose AddAndEditNew.

    You should be back in business. :-)


    Yann - LightSwitch Central
    Luminous Tools for LightSwitch (a FREE productivity extension)
    FREE Themes, Controls, Types and Commands
     
    Please click "Mark as Answer", if any reply answers your question.
    Please click "Vote as Helpful", if you find any reply helpful.
     
    By doing this you'll help others to find answers faster.

    Friday, April 12, 2013 9:05 AM
    Moderator
  • Any thoughts on what could make that happen in the first place?
    Friday, April 12, 2013 1:58 PM