none
Office 365 Unified APIs: WorkingWith relationship RRS feed

  • Question

  • I am using the recently published for preview Office 365 Unified Web APIs. In general they work, but at least one of the API endpoints is either not working, or it is not documented properly.

    For instance, the following GET request returns my manager:https://graph.microsoft.com/beta/me/manager

    But, calling this URL https://graph.microsoft.com/beta/me/WorkingWith returns a 400 Bad Request, even though it should return the colleagues that I am most collaborating with.

    Preview features and Graph queries are enabled both in Office 365 and SharePoint Online settings.

    Is anyone experiencing a similar issue? O ris there someone from MS to anser?

    Sunday, May 31, 2015 10:42 AM

All replies

  • Hi,
     
    Thank you for posting in the MSDN Forum.
     
    I'm trying to involve some senior engineers into this issue and it will take some time. Your patience will be greatly appreciated.
     
    Sorry for any inconvenience and have a nice day!
     
    Regards & Fei

    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Monday, June 8, 2015 9:24 AM
    Moderator
  • I am still facing the issue... Is someone having the same?

    Thursday, June 25, 2015 9:14 AM