none
AWA+Access has died and I can't get it back! RRS feed

  • Question

  • I hope this is a system-wide issue but I fear it is not. I had been working on modifying some simple UI items in an AWA today. In particular this was dealing with a List view, and a dropdown that had a parent control selected, as I was trying to do a cascading dropdown situation. I also have a trigger on this particular table to update a certain field in children records on update (children & parents are in the same table). This is a trigger that has been working fine.

    I saved the changes, launched the app, and updated a record. The UI froze up and then gave me a browser error. The Access client then started acting up. I rebooted, gave everything a few hours. I was able to then login to Access and get a snapshot backup (who knows if I backed up corruption though?). Then I tried modifying the List view again and it got worse. Access crashed, and now I get an empty popup box on Access launch that says "An error has occurred". It says nothing else in the Access app. On the browser load of the AWA, I get "Sorry, we couldn't load this app" and Correlation ID: 9986629d-1036-2000-36bc-518d8d2772d6.

    Please help.

     

    Thursday, February 25, 2016 2:25 AM

Answers

All replies

  • Oh - BTW - I can connect to the db and do queries via SQL Server Management studio & using the read-only credentials I had configured. So I know the db is alive.

    Thursday, February 25, 2016 2:28 AM
  • Hi scb2376,

    Could you open it in access client? If so, you may delete related table and control and try again (backup first)

    Regards

    Starain


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Friday, February 26, 2016 3:35 AM
    Moderator
  • No, I can't. I noted above: "Access crashed, and now I get an empty popup box on Access launch that says "An error has occurred". It says nothing else in the Access app."
    Friday, February 26, 2016 12:36 PM
  • Hi scb2376,

    What’s the result if you create a new Access Web App? Does it throw exception?

    Regards

    Starain


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Monday, February 29, 2016 1:47 AM
    Moderator
  • The app appears to have come back sometime over the weekend.

    ¯\_(ツ)_/¯

    Tuesday, March 1, 2016 5:20 PM
  • Hi scb2376,

    Do you mean the issue has been solved?. If so, you may mark your reply as answer to close this thread.

    Regards

    Starain


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Wednesday, March 2, 2016 2:00 AM
    Moderator