none
Plug and Play Driver Test in Win2008 R2 using WLK1.4 RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I am running WLK1.4 logo test for Windows 2008 R2 OS. It is getting fail at the time of running "Plug and Play Driver Test"

    Plug and Play Test having some child jobs-> failure happening in "Plug and play Driver Test - Library job", it is also having child job like :
    1) Run Remove PNPDTest
    2) Run surprise  PNPDTest
    3) Run Rebalance PNPDTest ..etc..

    I am getting failure in this three child test cases but first two test cases only it is showing Red symbol(i mean failure) third it is showing pass(green tick) but log file showing failure.

    Run Remove PNPDTest Failure:
    ------------------------------------

    Thread ID:   2600
    Context _  _ 
    Context Index:   2820250945
    Current:   Remove
    Parent:   WTTLOG
    Start Test 7/9/2009 3:23:14.746 AM Remove
    Message 7/9/2009 3:23:14.746 AM Running Removal Test on node with hwid:
    Message 7/9/2009 3:23:14.746 AM PCI\VEN_1098&DEV_AAAA&SUBSYS_0000108E&REV_01
    Runtime 7/9/2009 3:23:13.824 AM _ 
    Runtime Index:   375556926
    Machine:   WS08-R2-X64-B9
    Process Name:   C:\WTT\JobsWorkingDir\Tasks\WTTJobRun79A1B9C9-6C4A-42F8-B0F4-3C5B5373BA52\pnpdtest.exe
    Process ID:   2584
    Thread ID:   2604
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM Relevant Sequence of Irps:
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM IRP_MN_QUERY_DEVICE_RELATIONS
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM IRP_MN_QUERY_REMOVE_DEVICE
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM IRP_MN_CANCEL_REMOVE_DEVICE
    Assertion 7/9/2009 3:23:16.746 AM Device node status not ok: problem code 10
    File:   d:\5289\base\pnp\tools\pnpd2\user\pnpdtest.cpp Line: 288
    End Test 7/9/2009 3:23:16.746 AM Remove
    Result:   Fail
    Repro:   Remove the device

    Run Surprise PNPDTest Failure:
    ------------------------------------

    Runtime 7/9/2009 3:23:13.824 AM _ 
    Runtime Index:   375556926
    Machine:   WS08-R2-X64-B9
    Process Name:   C:\WTT\JobsWorkingDir\Tasks\WTTJobRun79A1B9C9-6C4A-42F8-B0F4-3C5B5373BA52\pnpdtest.exe
    Process ID:   2584
    Thread ID:   2604
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM Relevant Sequence of Irps:
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM IRP_MN_QUERY_DEVICE_RELATIONS
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM IRP_MN_QUERY_REMOVE_DEVICE
    Message 7/9/2009 3:23:14.824 AM IRP_MN_CANCEL_REMOVE_DEVICE
    Assertion 7/9/2009 3:23:16.746 AM Device node status not ok: problem code 10
    File:   d:\5289\base\pnp\tools\pnpd2\user\pnpdtest.cpp Line: 288
    End Test 7/9/2009 3:23:16.746 AM Remove
    Result:   Fail
    -------------
    Start Test 7/9/2009 3:23:22.420 AM Surprise Remove
    Message 7/9/2009 3:23:22.420 AM Running Surprise Removal Test on node with hwid:
    Message 7/9/2009 3:23:22.420 AM PCI\VEN_108E&DEV_AAAA&SUBSYS_0000108E&REV_01
    Assertion 7/9/2009 3:23:22.420 AM Test Error: Could not find any devices with the test filter installed. Reboot may be needed.
    File:   d:\5289\base\pnp\tools\pnpd2\user\pnpdtest.cpp Line: 288
    Assertion 7/9/2009 3:23:22.420 AM Device node status not ok: problem code 10
    File:   d:\5289\base\pnp\tools\pnpd2\user\pnpdtest.cpp Line: 288
    End Test 7/9/2009 3:23:22.420 AM Surprise Remove
    Result:   Fail
    Repro:   Surprise Remove the device

    Note : i have followed this link to solve this problem still i am getting error.(http://social.msdn.microsoft.com/Forums/zh-TW/1295/thread/aef4d037-9d0b-4ea5-9d15-ae751bf2a169)

    Please any one help i am facing more problem in this test cases.

    Thanks-
    Suresh.S
    Suresh
    Thursday, July 9, 2009 10:36 AM

All replies