locked
litebox.NET RRS feed

Answers

  • User595806616 posted

    I was able to download the rar from the link you sent me. It's a very cool control. I may just leave it in my kit and release it with my next version. I'll need to look into any restrictions or license requirements. Below is the code that works for me. I can't seem to get the top border to show though on the thumbnail. Let me know if you have any issues.

    <lbn:hyperlink id="img3" runat="server"
    imageurl='<%# "Handler.ashx?PhotoID=" & Eval("PhotoID") & "&Size=S" %>'
    navigateurl='<%# "Handler.ashx?PhotoID=" & Eval("PhotoID") & "&Size=L" %>'
    group="DynamicGroup"
    CssClass="photo_198"
    Text='<%# Server.HtmlEncode(Eval("Caption"))%>'
    tooltip='<%# Server.HtmlEncode(Eval("Caption"))%>' />

     

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Friday, April 6, 2007 2:18 PM

All replies

  • User595806616 posted

    I haven't really looked at how the liteboxnet works, but it appears that ultimately you would need to build the image tags on the Photos.aspx page in the DataList. In theory, you might be able to do something like the following:

    In the DataList where it build the link for each thumbnail:

    <tr>
        <td class="midx--"></td>
        <td><a href='Details.aspx?albumcategoryid=<%= Request.QueryString("albumcategoryid").ToString %>&AlbumID=<%# Eval("AlbumID") %>&Page=<%# Container.ItemIndex %>&PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>'>
            <img src="Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=S" class="photo_198" style="border:4px solid white" alt='<%# Eval("Caption") %>' /></a></td>
        <td class="mid--x"></td>
    </tr>

    You would change the code to something like this after wiring up the control to your page:

    <tr>
        <td class="midx--"></td>
        <td><lbn:hyperlink id="img1" runat="server" imageurl="Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=S" navigateurl="Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=L" tooltip='<%# Eval("Caption") %>' />
    </td>
        <td class="mid--x"></td>
    </tr>

     

    Wednesday, April 4, 2007 4:21 PM
  • User-2114734851 posted

    So I put in what you gave be above - http://www.burgessfam.com/photo1.aspx and i get:

     

    Server Error in '/' Application.

    Parser Error

    Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

    Parser Error Message: The server tag is not well formed.

    Source Error:

    Line 21: <tr>
    Line 22: <td class="midx--"></td>
    Line 23: <td><lbn:hyperlink id="img1" runat="server" imageurl="Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=S" navigateurl="Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=L" tooltip="<%# Eval("Caption") %>" /></td>
    Line 24: <td class="mid--x"></td>
    Line 25: </tr>

    Source File: /Photo1.aspx    Line: 23
     

     

    I've played around with the syntax, and can't seem to get it...  I'm sorry, i'm not a great coder - thanks for the help!

    Wednesday, April 4, 2007 6:14 PM
  • User595806616 posted

    I'm going to download the litebox.net and try it out. I should be able to let you know shortly how to form that tag.

    Wednesday, April 4, 2007 9:51 PM
  • User595806616 posted
    I tried downloading the project but it doesn't seem to be available anymore.
    Wednesday, April 4, 2007 11:47 PM
  • User1052258516 posted

    How about this:

    <tr>
        <td class="midx--"></td>
        <td><lbn:hyperlink id="img1" runat="server" imageurl='Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=S' navigateurl='Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=L' tooltip='<%# Eval("Caption") %>' /></td>
        <td class="mid--x"></td>
    </tr>

    I noticed that some of the attributes had both " and ' to enclose the contents, this might be why its throwing the server tag error

    Hope this helps

    Thursday, April 5, 2007 10:04 AM
  • User-2114734851 posted

    Download Link:  http://www.doknowevil.net/litebox/download/litebox-1.0.zip

     

     

    Thursday, April 5, 2007 5:51 PM
  • User-2114734851 posted

    Download Link:

     

    http://lozanotek.com/projects/LightBox.NET.zip

     

     

    Thursday, April 5, 2007 5:53 PM
  • User-2114734851 posted

    That is one step closer - now I don't get any errors, but I don't get any thumbnails...

     

    http://www.burgessfam.com/Photo1.aspx?albumcategoryid=4&AlbumID=31

     

     

    Thursday, April 5, 2007 5:55 PM
  • User1052258516 posted

    Looks like the cut and past screwed up some of the HTML, it has encoded characters in there now <%# Eval("PhotoID") %> has become &lt;%# Eval("PhotoID") %&gt;.  You might have to manually change the HTML or try and cut and paste the text below into notepad and then into the IDE.

    <tr>

    <td class="midx--"></td>

    <td><lbn:hyperlink id="img1" runat="server" imageurl='Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=S' navigateurl='Handler.ashx?PhotoID=<%# Eval("PhotoID") %>&Size=L' tooltip='<%# Eval("Caption") %>' /></td>

    <td class="mid--x"></td>

    </tr>

    Thursday, April 5, 2007 9:34 PM
  • User595806616 posted

    I was able to download the rar from the link you sent me. It's a very cool control. I may just leave it in my kit and release it with my next version. I'll need to look into any restrictions or license requirements. Below is the code that works for me. I can't seem to get the top border to show though on the thumbnail. Let me know if you have any issues.

    <lbn:hyperlink id="img3" runat="server"
    imageurl='<%# "Handler.ashx?PhotoID=" & Eval("PhotoID") & "&Size=S" %>'
    navigateurl='<%# "Handler.ashx?PhotoID=" & Eval("PhotoID") & "&Size=L" %>'
    group="DynamicGroup"
    CssClass="photo_198"
    Text='<%# Server.HtmlEncode(Eval("Caption"))%>'
    tooltip='<%# Server.HtmlEncode(Eval("Caption"))%>' />

     

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Friday, April 6, 2007 2:18 PM
  • User595806616 posted

    Now I just need to figure out how to control the font color for the popup image description. It seems to inherit from the page. When using the theme from my website, the font color is white which doesn't show up on the white background of the Popup layer for the image.

     

    Friday, April 6, 2007 2:34 PM
  • User668896167 posted

    All,

    Thanks for trying out LightBox.NET!  I'm glad that my efforts are helping you out.  Just wanted to give you a note on the new location of the project:

    http://www.codeplex.com/Wiki/View.aspx?ProjectName=lbnet

    If you would like to see any features added or report any bugs, please do so here.  I'm currently working on trying to get some nice feature requests out there to make the product better.

    Thanks! 

     

    Thursday, April 12, 2007 10:19 AM
  • User1742304165 posted

    Good morning to all,

    In regards to the border issue of the lightbox, I found a workaround but doesn't really solve the problem why it is doing it but alittle css will get you the results that you need.

    <td style="border-top: solid 4px white; border-bottom: solid 2px white"> 

     that is the beginning of the td that holds the image.  figured I would share for those who have the problem.

    Joshua

    Sunday, May 27, 2007 11:59 AM