locked
C# express Fails to debug RRS feed

  • Question

  • My copy of C# express (.img version) on my windows xp sp2 pc debugs successfully but it will not launch the subsequent .exe. I have reinstalled twice and I still get the bug. I have also installed C# express on a windows 2000 computer in my store room (only a pentium 2!) and it didn't do the above either.

    I can do a normal F6 build and execute the file by double clicking on it's icon in explorer, but that's no fun.

    The only clue I have is that there may of been a corrupt installation file. The file that contains the vc# installer (Ixpvcs.exe) when trying to install it several times - it couldn't install certain files...

    Any help would be appreciated.

    Regards,

    Jason

    Thursday, November 24, 2005 7:41 AM

Answers

  • I have the same problem.

    I found a sollution to this but that is also pretty messy:

    1. Open/Create a project
    2. Open your sollution explorer
    3. Doubleclick preferences
    4. Click the debug-tab.
    5. Uncheck "run visual studio hosting process" or something similiar.

    This setting is only saved in the project so if you open a new project you have to repeat the procedure.
    Thursday, November 24, 2005 11:04 AM

All replies

  • I have the same problem.

    I found a sollution to this but that is also pretty messy:

    1. Open/Create a project
    2. Open your sollution explorer
    3. Doubleclick preferences
    4. Click the debug-tab.
    5. Uncheck "run visual studio hosting process" or something similiar.

    This setting is only saved in the project so if you open a new project you have to repeat the procedure.
    Thursday, November 24, 2005 11:04 AM
  • Thanks, I'll try that :)
    Monday, November 28, 2005 1:51 AM