locked
Blend forum doesnt answer questions anymore? RRS feed

  • Question

  • When I posted questions I used to always get an answer here on the blend forum. Now It seems like I never get any answers? Why? Are all the moderators and experienced Blend people gone?


    Designer Girl
    Friday, June 20, 2008 2:25 PM

All replies

  • Howdy,

    I am sorry that responses have dropped off here in the forum and you absolutely deserve a better experience.
     
    I will also raise this with the MS team to ensure more attention is given to support.


    Cheers
    Learn Expression Blend at learnexpressionstudio.com -- my blog : http://x-coders.com/blogs/sneaky/default.aspx
    • Marked as answer by designerGirl Tuesday, July 1, 2008 2:45 PM
    • Unmarked as answer by designerGirl Tuesday, July 8, 2008 4:57 PM
    Saturday, June 21, 2008 3:13 AM
    Moderator
  • Also, please feel free to ping the thread again if you don't get a response. Often what happens is that newer threads pile up over the older ones, and hence some might be missed.

    Please be assured that I use all my spare time to try to help people on here :).

    Thanks,
    Unni
    Monday, June 23, 2008 6:27 AM
    Moderator
  • Thanks... I really just need someone to help me with my recent question about my pop up menu. I even have my project attached to it. No one seems to answer me on it.  By the way, how do you ping threads?
    Designer Girl
    Tuesday, July 8, 2008 4:57 PM
  • Howdy,

    Just add another bit to your thread so it goes back to the top of the list ;-)

    Cheers
    Learn Expression Blend at learnexpressionstudio.com -- my blog : http://x-coders.com/blogs/sneaky/default.aspx
    Thursday, July 10, 2008 10:12 AM
    Moderator