none
277 Response file is generated with a BLANK GS01 Functionali Code Value RRS feed

  • Question

  • Hello.

    I have three BizTalk server: 2009, 2010 and 2013.

    When we processing 276 HIPAA transaction, in 277 response file field GS01 should be equal = 'HN'.

    But in 2010 and 2013 BizTalk Servers I got blank GS01 field.

    In 2009 BizTalk server all good - problem doesn't reproduced.

    Settings in Agreement and parties are look like.

    Can anyone encountered this problem? Can anybody tell me where I should look for the problem? (I am a new in BizTalk Server and EDI interchange). 

    Monday, April 21, 2014 9:45 AM

Answers

  • So, maybe double check, and try making some changes to see if the config is being read correctly.

    The thing is, those settings from 2009 -> 2010 are not comparable due to the changes in Parties and Agreements.  So, that they look alike doesn't really tell you much.

    • Marked as answer by Pengzhen Song Tuesday, April 29, 2014 1:25 AM
    Monday, April 21, 2014 7:53 PM

All replies

  • The first place to look is the Transaction Set Settings/Envelopes section of the You -> Them tab of the Agreement.

    That's where you define the entire GS by Transaction, Version and Namespace of you Xml Schema.

    Monday, April 21, 2014 11:46 AM
  • Unfortunately, I already checked it. In BizTalk 2009 and 2010 this section of setting are equal
    Monday, April 21, 2014 3:52 PM
  • So, maybe double check, and try making some changes to see if the config is being read correctly.

    The thing is, those settings from 2009 -> 2010 are not comparable due to the changes in Parties and Agreements.  So, that they look alike doesn't really tell you much.

    • Marked as answer by Pengzhen Song Tuesday, April 29, 2014 1:25 AM
    Monday, April 21, 2014 7:53 PM