locked
getting error: server was unable to process request. --> value can not be null. Parameter name : s RRS feed

  • Question

  • User1191760657 posted

    Hi All,

    PowerBuilder <--> Web Service <--> SAP

    1. Web Service <--> SAP

    I created web service which is consuming SAP service. When I am giving the input XML then I can access SAP data in my service and getting the output as per expectation. Working fine.

    2. PowerBuilder <--> Web Service

    I don't have power builder code. I have only deployed file. I changed service URL (http://10.10.10.10/myservice.asmx) in power builder ini file. Now I am getting error: server was unable to process request. --> value can not be null. Parameter name : s

    I fixed same issue previously, I removed authentication from IIS and It was working fine. 

    Please help me out, I am unable to fix this bug. Issue is not related to parameter, I am 100% sure for that. Please let me know the step to make web service public, so anyone can utilize it, outside entity also.

    Thanks in advance,

    Regards,

    Rohit

    Wednesday, February 17, 2016 1:18 PM

All replies

  • User-271186128 posted

    Hi Rohit,

    According to the error message, I suggest you could check the web service, and make sure all your parameter names are matching with the values.

    Here is a similar thread, you could refer to it:

    http://stackoverflow.com/questions/5250151/soapexception-server-was-unable-to-process-request-on-asmx-webservice-in-mvc-sit

    Best regards,
    Dillion

    Thursday, February 18, 2016 7:57 AM
  • User1191760657 posted

    Thanks  for the reply Zhi. I have same issue. Am I not hosting my service in windows server 2008 r2? First system hitting service URL but giving empty value instead of XML. I tried to pass hard code value in service and all code is working fine Problem is in input side. How can I check system is hitting my URL or not?

    Friday, February 19, 2016 2:38 PM