locked
SliderExtender scroll position offset to cursor movement RRS feed

  • Question

  • User1909155429 posted

    When i point to the slider it is not aligned correctly to mouse movement so i cannot obtain precise counter setting ?

    How can i set mouse to slider coordinate movements ?

    Monday, May 5, 2014 9:12 AM

Answers

  • User1918509225 posted

    Hi ,

    If you run your page in IE 10,it will occur the problem.,it is may related with IE version.

    And please try to add code below to your page,and it work well in my computer:

    <head runat="server">
        <title></title>
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" />
    </head>

    Hope it can help you.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, May 8, 2014 1:42 AM

All replies

  • User1918509225 posted

    Hi peterthgreat,

    About your post ,i write a sample for you.

    Here are the code :

           <ajaxToolkit:ToolkitScriptManager ID="ToolkitScriptManager1" runat="server"></ajaxToolkit:ToolkitScriptManager>
            <ajaxToolkit:SliderExtender ID="SliderExtender1" runat="server" BoundControlID="TextBox1" TargetControlID="TextBox2"></ajaxToolkit:SliderExtender>
            <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>
            <asp:TextBox ID="TextBox2" runat="server"></asp:TextBox>

    More details about how to use SliderExtender,please refer to link below:

    http://www.asp.net/AjaxLibrary/AjaxControlToolkitSampleSite/Slider/Slider.aspx

    Hope it can help you.

    Best Regards,

    Kevin Shen.

    Tuesday, May 6, 2014 3:15 AM
  • User1909155429 posted

    That does not explain the reason why i cannot get a lock on the slider scroll proper.

    i can when the controls are not inside other controls.

    In my app the slider and controls are placed within a multiview container ?

    Tuesday, May 6, 2014 3:53 PM
  • User1918509225 posted

    Hi ,

    For your problem ,please post your code which can recreate your problem ,so that we can repeate  the problem.

    Wednesday, May 7, 2014 4:23 AM
  • User1909155429 posted
    @ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Default.aspx.vb" Inherits="ajax_Default" %>
    <%@ Register 
        Assembly="AjaxControlToolkit" 
        Namespace="AjaxControlToolkit" 
        TagPrefix="ajaxToolkit" %>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
        <title></title>
    
    </head>
    <body>
        <form id="form1" runat="server">
        <div>
    <ajaxToolkit:ToolkitScriptManager ID="ToolkitScriptManager1" runat="server">
            </ajaxToolkit:ToolkitScriptManager>
    
            <asp:MultiView ID="MultiView1" runat="server" ActiveViewIndex="0" >
                <asp:View ID="View1" runat="server">
                 <asp:TextBox ID="Slider1" runat="server"></asp:TextBox>
         
        <ajaxToolkit:SliderExtender ID="SliderExtender1" runat="server"
        TargetControlID="Slider1"
          
        Minimum=1
        Maximum=100
        BoundControlID="Slider1_BoundControl"
         />
            <asp:Label ID="Slider1_BoundControl" runat="server" Text=""></asp:Label>
    
                </asp:View>
              
            </asp:MultiView>
        </div>
        </form>
    </body>
    </html>

    Wednesday, May 7, 2014 1:50 PM
  • User1918509225 posted

    Hi ,

    If you run your page in IE 10,it will occur the problem.,it is may related with IE version.

    And please try to add code below to your page,and it work well in my computer:

    <head runat="server">
        <title></title>
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" />
    </head>

    Hope it can help you.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, May 8, 2014 1:42 AM
  • User1909155429 posted

    That did help. Although it did not solve the problem entirely.

    I discovered when i remove the page css style  it worked as normal ?

    Thursday, May 8, 2014 4:29 PM
  • User1918509225 posted

    Hi,

    the code did sovle it,also i my code,i don't have a css style.but what do you mean below:

    Although it did not solve the problem entirely.

    Friday, May 9, 2014 2:03 AM