none
Transfer failed problem in Azure Storage

    Question

  • using azcopy to upload to blob always suffer trasfer speed down from Mbs to kbs and then fixed on 56 Kbs. After few hours , failure. Meanwhile, observe from task manager, uplink utilization was 0 all the time  but at begining, utilization was alomost 50 % on 1Gbps NIC-->20%-->0.3%-->0%
    • Edited by joeokjoeok Friday, July 24, 2015 4:29 AM
    Friday, July 24, 2015 4:20 AM

Answers

  • Hi Joe,

    Could you please provide clearer clarification? What do you mean by "NAS"? If you mean "Network-attached Storage", what's the real network storage behind? Is that Azure File Storage?

    Besides, how did you find the error message "body text unable to have URL on it until your account been verified"? It doesn't look like the error messge from AzCopy.

    Best Regards,

    Zhaoxing Lu


    Monday, July 27, 2015 3:23 PM

All replies

  • From Joe Huang - @joeokjoek

    When i use azcopy to upload file to blob always suffer problem" dest not found" after runing few hours. Transfer speed can be up to 5Mbs but after minutes its down to 200Kbs and continues to go down.

    Thanks,

    @AzureSupport

    Friday, July 24, 2015 3:46 AM
  • i wana to upload print screen but error showes:

    body text unable to put image of URL until we able to verify your account

    Friday, July 24, 2015 6:50 AM
  • [2015/07/24 00:54:38] Transfer summary:
    -----------------
    Total files transferred: 8
    Transfer successfully:   0
    Transfer skipped:        0
    Transfer failed:         8
    Elapsed time:            00.01:40:33
    [2015/07/24 00:54:38][WARNING] Error happened in several transferring, refer to
    E:\azcopy.txt for detailed information.

    message and from azcopy.txt

    The client could not finish the operation within specified timeout.

    Friday, July 24, 2015 6:52 AM
  • Hi Joe,

    Would you be able to let us know from where you are copying to the BLOB?
    To azure storage are you uploading a page blob or a block blob?
    Would you be able to share the command you use for AzCopy?
    Also if you could share fiddler traces for your storage might be helpful in isolating the issue and troubleshooting further.

    Regards,
    Malar.

    Friday, July 24, 2015 9:04 AM
  • copy from NAS to BLOB

    Friday, July 24, 2015 9:11 AM
  • and i am unable to provide azcopy syntax due to error : body text unable to have URL on it until your account been verified
    Friday, July 24, 2015 9:12 AM
  • Hi Joe,

    Could you please provide clearer clarification? What do you mean by "NAS"? If you mean "Network-attached Storage", what's the real network storage behind? Is that Azure File Storage?

    Besides, how did you find the error message "body text unable to have URL on it until your account been verified"? It doesn't look like the error messge from AzCopy.

    Best Regards,

    Zhaoxing Lu


    Monday, July 27, 2015 3:23 PM