none
Easy Tables: Not able to change permissions RRS feed

  • Question

  • I have an Easy Table database. i want to change permissions to my tables but when i try to change permissions, I get this message:

    

    With only "TableDetailPart/websiteextension" and the "rain" icon??

    And so I don't get any possibility to edit the permissions.

    Anybody knows what this means?

    Thanks for your help

    Paolo

    Thursday, August 23, 2018 7:49 PM

Answers

  • Try to change permission through json file and see if it helps.

    Go to Easy tables -> Click on the table -> Click on “Edit Script” -> Open <tablename>.json file -> Here you can update the json code for permission and save. You may refer the below screenshots,

    • Marked as answer by PaoloLeva Sunday, August 26, 2018 8:11 AM
    Sunday, August 26, 2018 8:02 AM

All replies

  • Try to change permission through json file and see if it helps.

    Go to Easy tables -> Click on the table -> Click on “Edit Script” -> Open <tablename>.json file -> Here you can update the json code for permission and save. You may refer the below screenshots,

    • Marked as answer by PaoloLeva Sunday, August 26, 2018 8:11 AM
    Sunday, August 26, 2018 8:02 AM
  • PaoloLeva, thank you for raising this issue up. We have brought this to the attention of the Azure App Services product group to see if this is something they can fix. They are able to reproduce the issue and have acknowledged they are working on a fix.
    In the meantime, if anyone else encounters this issue, please follow the workaround shared by Swikruti.
    Tuesday, August 28, 2018 10:37 PM
    Moderator
  • Paolo, this issue should now be resolved. You should be able to use either method now to change the permissions for your table.

    We appreciate you brining this to your attention. Have a great week!

    Wednesday, August 29, 2018 8:21 PM
    Moderator
  • I confirm that the issue is solved. Great work guys, thanks!
    Wednesday, August 29, 2018 8:27 PM
  • Thanks for the update.
    Monday, September 3, 2018 4:45 AM
  • Hi Bryan, I am having the same issue with a slightly different error message:

    "Blade: TableDetailBlade" instead of PaoloLeva's "TableDetailPart"

    Thursday, May 2, 2019 6:54 AM