none
Set ActivityParties to Appointments using Dynamics connector for LogicApps RRS feed

  • Question

  • Hello everyone,

    I have a LogicApp flow and I'm trying to create an appointment using the Dynamics connector. I'm able to create the appointment, but I cant find a way to set the RequiredAttendees field. That field is expecting for a collection of ActivityParties. I was able to do this using Xrm dll, following the instructions in this link.

    However, I tried many ways to set the required attendees using the connector for LogiApps. The code snippet that makes more sense to me is this (it's a simplied version):

    {
        "inputs": {
            "host": {
                "connection": {
                    "name": ""
                }
            },
            "method": "post",
            "body": {
                "scheduledstart": "",
                "subject": "",
                "actualend": "",
                "description": "",
                "_requiredattendees_type": "activityparties",
                "_requiredattendees_value": [
                    {
                        "_ownerid_type": "systemusers",
                        "_ownerid_value": "{GUID}",
                        "_partyid_type": "contacts",
                        "_partyid_value": "{GUID}"
                    }
                ],
                "createdon": "",
                "modifiedon": "",
                "statecode": ""
            },
            "path": "",
            "authentication": ""
        }
    }

    Most of my attempts thrown the next error:

    {
      "status": 400,
      "message": "A value must be provided for item.",
      "source": "dynamicscrmonline-eus.azconn-eus.p.azurewebsites.net",
      "debugInfo": "clientRequestId: {GUID}"
    }

    Any idea about how can I set values for that field using Dynamics connector for LogicApps?

    Thanks in advance.

    Regards

    Leonardo González


    Leo González

    Friday, June 7, 2019 8:45 PM

All replies

  • Hey Leo González - It looks like it's been some time since you have posted this question here. Were you able to get this issue resolved through different means/methods? If so, would you kindly share the solution with us here so that others visiting this post can learn from it?

    Tuesday, June 18, 2019 7:49 PM
    Moderator