none
httpd.lib and SD Boot RRS feed

  • Question

  • Hello,

    We are doing some tests with Windows Embedded Compact and I have two questions.

    The first one is, where is the httpd.lib file? I can't build the WCE image because this file didn't exist :-/

    Another question, I can build very simple images and I can run in Virtual PC, but I'd like to put this image in a
    SD card or USB drive to use in a real computer (I'm with a eeepc to test), I found a "DiskPrep.exe" to build the
    image in SD or CF card, but it didn't work and return the error "Unable to load BLDR!" :(

    All the best :) 

    Tuesday, September 6, 2011 4:11 PM

All replies

  • When you say Windows Embedded Compact, do you mean version 7?

    Did you run "Build and Sysgen"?   It will cause problems like the one that you have with httpd.lib - but shouldn't with Compact 7 (but I am not about to test that).   If so, the solution is to reinstall.

    Do you have BLDR on your disk?  What is the format of your SD card?


    Bruce Eitman (eMVP)
    Senior Engineer
    Bruce.Eitman AT Eurotech DOT com
    My BLOG http://geekswithblogs.net/bruceeitman

    Eurotech Inc.
    www.Eurotech.com
    Tuesday, September 6, 2011 5:16 PM
    Moderator
  • Yes, I'm with the WCE 7.
    Yes, I did the Build and Sysgen, but, with the same problem, I reinstalled too... :( 

    And the SD format is FAT.

    All the best Bruce! 

    Tuesday, September 6, 2011 11:54 PM
  • And I'm the same user, I've post with the wrong login :-/
    Tuesday, September 6, 2011 11:54 PM