none
Microsoft Graph API is giving me throttling error to the very first request of the day

    Question

  • I can send the same request with 5 minutes apart and the first one will send me the following response:

    HTTP/1.1 429
    Cache-Control: private
    Transfer-Encoding: chunked
    Content-Type: application/json
    Retry-After: 300
    request-id: 983c8fa6-5b66-4ffa-b1ad-33fc0ec25a63
    client-request-id: XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-9bbf63593fd7
    x-ms-ags-diagnostic: {"ServerInfo":{"DataCenter":"North Europe","Slice":"SliceB","ScaleUnit":"003","Host":"AGSFE_IN_5","ADSiteName":"DUB"}}
    Duration: 298.5416
    Date: Fri, 10 Mar 2017 10:11:01 GMT
    
    {
     "error": {
     "code": "UnknownError",
     "message": "",
     "innerError": {
     "request-id": "983c8fa6-5b66-4ffa-b1ad-33fc0ec25a63",
     "date": "2017-03-10T10:11:01"
     }
    }
    }

    The second one is accepted with a code 201. This has baffled me and I cannot find respective documentation to "Unknown error". Any clues to what is happening?

    Tuesday, March 14, 2017 2:45 PM

All replies

  • Greetings,

    This looks like something we need to investigate further.  Can you create a support incident through the office portal so that we can gather some additional details and start an investigation?

    Regards,
    MaxV (MSFT)

    Wednesday, March 15, 2017 11:33 AM
  • Thank you, Max I have opened issue.

    Kindly,

    Graça






    • Edited by gracacs Thursday, March 23, 2017 5:12 PM
    Wednesday, March 15, 2017 12:12 PM