none
WEC 2013 - Missing "iMX6 Sabrelite BSP" RRS feed

  • Question

  • I have installed platform builder WEC 2013, and updated it to the latest release. But I cannot find the referene BSP "iMX6 Sabre Lite".

    Has anybody the same issue? I have a directory in "platform" with the name "iMX6Q_SABRE_Lite", but it is almost empty!

    I hope someone can help me. THANKS.

    //Martin


    Tuesday, March 17, 2015 2:43 PM

All replies

  • Looks like your installation is incomplete. you can find the sabre lite BSP from WEC2013 update 11  onwards.

    Please mark as answer, if it is correct.
    Please vote,if it is helpful post.
    Vinoth.R

    http://vinoth-vinothblog.blogspot.com
    http://www.e-consystems.com/windowsce.asp

    Wednesday, March 18, 2015 7:23 AM
  • You must have installed the Wave 1 Update (February 2015).

    There is a confirmed bug in this update not installing the iMX6 BSP properly.

    As a workaround,  install Compact 2013 from the original DVD then upgade to Update 15 (January 2015).


    MVP Windows Embedded

    • Proposed as answer by Michael Koster Tuesday, March 31, 2015 6:28 AM
    Monday, March 30, 2015 10:15 PM
  • Me too.

    Note that that Wave 1 uninstalls a lot of things so I guess it uninstalled this BSP but doesn't rerplace it.


    David Jones

    Embedded MVP



    Monday, March 30, 2015 10:45 PM
  • Folder Structure might be changed .Check  iMX6_SABRE_Lite\SRC\CSP folder.

    Few of the files might migrated.


    Regards,

    Surendran T


    • Edited by Surendran_T Tuesday, March 31, 2015 6:14 AM
    Tuesday, March 31, 2015 6:14 AM
  • Sorry, but the folder you're referencing does not exist.

    As said before - This is a confirmed (by Microsoft) bug in the Compact 2013 February 2015 Updates (Wave 1).
    We can expect to get that bug fixed with the April QFEs.


    MVP Windows Embedded

    Tuesday, March 31, 2015 6:21 AM
  • I have the same problem, still waiting for this new update.
    Saturday, April 4, 2015 8:45 PM