none
HTTP One-way Send Port Problem in BTS2012 RRS feed

  • Question

  • Hi together,

    this is my first time I'm searching for a solution here, even when I work with BizTalk since BTS2004.

    I have a strange behavior with a HTTP Send Port.

    The whole solution is:

    1. a file receive location grabbing a xml file

    2. a HTTP send Port with a https:// protocol and a filter set to the receive location.

    The HTTP port (https) has a basic, username/Password authentication.

    So far so good, this all works fine of course it's the absolute basics, but when the send port tries to send the XML file to the website, I receive a error:

    Provider
       [ Name]  BizTalk Server
       EventID 5754
       [ Qualifiers]  49344
       Level 2
       Task 1
       Keywords 0x80000000000000
       Error details: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.

    I allready check:

    - Firewalls on both site (Sender/Receiver)

    - Certificates

    I allready did a Wireshark Sniff. A call in the IE Webbrowser on the same save works fine (Client Hello, Server Hello...), The same inside BizTalk stops with the above error message after the second "Client Hello".

    I don't have any idea what else I could check, also because it's working in IE.

    Any help are welcome.

    Oliver

    Tuesday, August 28, 2012 8:47 AM

Answers

All replies

  • Hi Oliver,

    Did you checked below mentioned article??

    http://biztalker2006.blogspot.in/2010/08/underlying-connection-was-closed.html

    Regards 

    Tuesday, August 28, 2012 11:20 AM
  • Hi Anand,

    no this article I did not check. Will try it out and post the result here.

    Thanx

    Oliver


    • Edited by Oliver.CH Tuesday, August 28, 2012 2:52 PM
    Tuesday, August 28, 2012 11:30 AM
  • Please reply on this ... i m facing the same issue.. :(

    I having a simple custom send piple line ...n one schema.

    once i get XML location at file folder need to post it to aspx page using HTTP Adapter... so that i can display the content of Input XML file.

    at send port i am using HTTP Adapter and configured this with URL, but throwing this Error...

    The adapter failed to transmit message going to send port "SendPort1" with URL "http://localhost:8080/ABC/Default.aspx". It will be retransmitted after the retry interval specified for this Send Port. Details:"The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.".

    Any suggestion on this please.. 

    thanks in Advance.. 

    Thursday, September 20, 2012 5:31 AM