locked
Store Apps wont deploy - The package repository is corrupted RRS feed

  • Question

  • When trying to deploy any store apps I get the following error:-

    Error 1 Error : DEP0600 : The following unexpected error occurred during deployment:
    The package repository is corrupted. (Exception from HRESULT: 0x80073CFE) TestApp1

    E.g. I create a new grid app, in a new solution.  It builds but when I try to run in local or simulator the above error is immediately displayed. 

    What's wrong?

    Thx

    Sunday, January 6, 2013 3:25 PM

Answers

  • Hi Gmotagi,

    Please try the following steps to see if they are helpful:

    1). Copy the Windows Store projects to your local drive.
    2). Uninstall the project on the Start Screen by right-clicking the project and select Uninstall.
    3). Rebuild and Re-run your project.

    Thanks,


    Vicky Song [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Develop and promote your apps in Windows Store
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Tuesday, January 8, 2013 5:38 AM
    Moderator

All replies

  • Hi Gmotagi,

    Please try the following steps to see if they are helpful:

    1). Copy the Windows Store projects to your local drive.
    2). Uninstall the project on the Start Screen by right-clicking the project and select Uninstall.
    3). Rebuild and Re-run your project.

    Thanks,


    Vicky Song [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Develop and promote your apps in Windows Store
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Tuesday, January 8, 2013 5:38 AM
    Moderator
  • Were you able to solve this?  I have the same issue.

    TIA,

    Ronda

    Monday, July 8, 2013 6:21 PM
  • Hi everybody,

    I have the same problem with Windows 8.1 Preview and Visual Studio 2013 Preview.

    I can not install new apps by using the store anymore, too.

    Trying to uninstall a app does not work. Is there another way to solve the problem?

    Kind regards,

    Fabian

    Tuesday, July 23, 2013 7:27 AM
  • I have this problem as well, is there any resolution?  I can't afford to wipe my machine and re-load it all.

    PhoneRepublic, LLC

    Friday, July 26, 2013 5:26 PM
  • If this affects all apps rather than your specific app then you'll need to address this at the OS level. Please ask on the Windows 8 forum at http://answers.microsoft.com .

    --Rob

    Friday, July 26, 2013 5:58 PM
    Moderator
  • i have the same problem but your ans is not working this error is still showing
    • Edited by MeCodo Wednesday, February 5, 2014 5:24 PM
    Wednesday, February 5, 2014 5:24 PM