none
How to solve Application error at the time of starting debugger RRS feed

  • Question

  • Hello all,

    This is my first post here. So if I posted in wrong forum point me to the correct direction.

    I have installed Visual Studio 2005 (.Net 2.0) in my Windows Xp Service Pack 2 operating system.
    When the setup had finished the wizard displayed me the following message :-

    "Success
    Visual Studio Setup is complete.
    Setup is completed with some warnings."

    Now when I clicked the "View Error Log" link a web document opened and there I found so many lines. Of them one is :-

    "Failed to copy the file properly Webdev.Webserver.Exe"

    Now when I'm trying to launch Vs2005 IDE, it is working but when I'm trying to run my programs by pressing F5 or anyone of the available debugger options I'm fetching the following errors :-

    In case of windows applications (regradless whether the selected language is VB or C#) :-
    "The application failed to initiliaze properly (0xc000007b). Click on OK to terminate the application."

    In case of web applications (regardless whether the selected language is VB or C#) :-
    "Unable to connect to visual studio's localhost web server."

    These nasty errors have been irritated me so much. so to get rid of them I have been already formated and re-installed my operating system twice and then installed vs2005. But the problem remains same.

    At this stage I just can't understand what should I do.

    This is my request to all of you experts here plz guide me to correct direction and plz suggest me what to do next.

    Waiting for some valuable responses.

    regards
    Shouvik
    India
    Saturday, March 29, 2008 3:39 PM

Answers

All replies