none
From TFS build server, executing Bizunit test cases failing. If we execute seperately, they are success but when we queue build, the unit test step is failing.

    Question


  • Executing the powershell script: D:\TfsBuildAgents\VsoBuildAgent\tasks\VSTest\1.0.32\VSTest.ps1

    2017-04-15T09:34:04.0410082Z Executing the powershell script: D:\TfsBuildAgents\VsoBuildAgent\tasks\VSTest\1.0.32\VSTest.ps1


    2017-04-15T09:34:04.4010035Z ##[debug]Calling Invoke-VSTest for all test assemblies


    2017-04-15T09:34:04.4620105Z Working folder: D:\TfsData\Build\_work\10

    2017-04-15T09:34:04.4631501Z Executing D:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\Common7\IDE\CommonExtensions\Microsoft\TestWindow\vstest.console.exe "D:\TfsData\Build\_work\10\s\ExternalDLL's\BizUnit.TestSteps.dll"

    2017-04-15T09:34:05.1000500Z Microsoft (R) Test Execution Command Line Tool Version 14.0.24720.0


    2017-04-15T09:34:05.1010487Z Copyright (c) Microsoft Corporation.  All rights reserved.


    2017-04-15T09:34:05.4620710Z Starting test execution, please wait...

    2017-04-15T09:34:07.2411532Z Failed   MapName


    2017-04-15T09:34:07.2441437Z ##[error]Error Message:

    10 
    2017-04-15T09:34:07.2451511Z ##[error]   Test method UnitTests.Maps.MapName threw exception: 

    11 
    2017-04-15T09:34:07.2461533Z ##[error]Microsoft.BizTalk.TestTools.BizTalkTestAssertFailException: Transform Failure

    12 
    2017-04-15T09:34:07.2471426Z ##[error]Stack Trace:

    13 
    2017-04-15T09:34:07.2481532Z ##[error]    at Microsoft.BizTalk.TestTools.Mapper.TestableMapBase.PerformTransform(String inputXmlFile, String outputXmlFile)

    14 
    2017-04-15T09:34:07.2481532Z ##[error]   at Microsoft.BizTalk.TestTools.Mapper.TestableMapBase.TestMap(String inputInstanceFilename, InputInstanceType inputType, String outputInstanceFilename, OutputInstanceType outputType)

    70 
    2017-04-15T09:34:07.5601689Z ##[error]VSTest Test Run failed with exit code: 1
    Tuesday, April 18, 2017 8:29 AM

All replies

  • Hi Santosh_Bj,

    Is this issue regarding BizTalk? From our description above, it seems that this is TFS issue.

    Please let me know if you need any help.

    Best regards,

    Angie


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Monday, May 1, 2017 1:50 AM
    Moderator
  • Thanks Angie.

    I don't think, its BizTalk issue. It may be TFS issue.

    if you have any suggestions/inputs or any resolutions if you faced previously, will be great if you provide.

    Thanks

    Santosh.

    Monday, May 1, 2017 2:08 PM
  • Hello,

    Try to check if old version of some code is still sitting somewhere.

    Also recheck 32/64bit compilation.

    Good luck!

    Friday, May 5, 2017 8:17 PM