none
BSBE MMC Configuring Delivery Settings Error RRS feed

  • Question

  • Hi,

     

    I have successfully subscribed a billing system through the MMC console and configured its delivery settings. Again , i subscribed the same billing system with a different filter type. but, when i am trying to configure the delivery settings for this new subscription i am getting an error.

    ERROR:-
    Description:
    Timestamp: 8/14/2007 3:51:57 AM
    Message: Request has has following invalid  or missing parameters.
    BillingSystemSubscriptionId has  invalid value or is in invalid format.

     

    But the BillingSystemSubscriptionId is coming by default and it is the same id which is shown for the new  Billing System subscription ID .There seems to be no change.

     

    Can anyone plz help me out of this unique problem????

     

    Thanks.

    Ashutosh

    Tuesday, August 14, 2007 5:00 AM

All replies

  • Hi,

    I am getting the same error. Were you able to solve the issue?If yes,please let me know the resolution.

    Thanks.

    Tuesday, January 15, 2008 12:30 PM
  • Hi Ashutosh,

     

    Can you please enable trace and repro the problem again?. Please send us the trace.

     

    Thanks,

    Ragunath Rajah

    ragunath.r@hotmail.com

    Monday, January 21, 2008 5:01 AM
  • I deleted the subscription and the session and started all over with a new session and subscription and it worked fine!

    I never got this problem again. It is strange. Can you please let me know the reason ?

     

    Regards.

    Friday, January 25, 2008 3:54 AM