locked
Many - to - Many Dynamic Data VS2010 .NET 4 Not on insert in release RRS feed

  • Question

  • User-272006670 posted

    I have a wierd issue. I have a Dynamic Data app that I have made almost no changes to the code of, with scffolding set to true. 

    There is two tables with a many to many relationship. On insert in the IDE (on my local computer) the many to many appears. However, after being built by TFS and deployed to the server the many to many does not appear on insert.

    I assume it is a version of .net or a patch of some kind, but I can't seem to find any information on it.

    Any ideas?

    TIA,

    James Bromley 

    Friday, June 22, 2012 2:57 PM

Answers

  • User-272006670 posted

    Ok, I managed to switch the project from the Visual Studio Development Server in VS2010 to IIS Express (still VS2010). I had to change the managed pipeline mode to classic for the application to even run. The many-to-many options *do* display on insert and the insert of the many-to-many items functioned properly. 

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Sunday, June 24, 2012 8:10 AM

All replies

  • User3866881 posted

    There is two tables with a many to many relationship. On insert in the IDE (on my local computer) the many to many appears. However, after being built by TFS and deployed to the server the many to many does not appear on insert.

    so is the Many-to-Many inserting running successfully on the local machine?

    Saturday, June 23, 2012 10:30 PM
  • User-330204900 posted

    Hi James does everything work locally or when you deply to IIS sdirect6 from VS2012?

    Sunday, June 24, 2012 5:08 AM
  • User-272006670 posted

    Yes inserting a base record and the many-to-many children all in one action works correctly when the project is being ran from the IDE. 

    Sunday, June 24, 2012 7:54 AM
  • User-272006670 posted

    I do have VS2012 installed, but because this is a production project it is still in VS 2010. I am running it locally from the IDE presently with the visual studio development server. 

    Sunday, June 24, 2012 7:56 AM
  • User-272006670 posted

    Ok, I managed to switch the project from the Visual Studio Development Server in VS2010 to IIS Express (still VS2010). I had to change the managed pipeline mode to classic for the application to even run. The many-to-many options *do* display on insert and the insert of the many-to-many items functioned properly. 

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Sunday, June 24, 2012 8:10 AM