locked
Configuration Error ,how to solve??? RRS feed

  • Question

  • User-1600238721 posted

     

    i upload my project to webhost,and this is the error i get.

    the project work fine while i debug in localhost.and i also use another pc to serve as server to run it,and it works fine as well.

    but after i upload to webhost,this is what i get

    and in my web config,i don hav this few lines as well.

     </httpHandlers>
     <httpModules>
    <add name="ErrorHandler" type="SWsoft.SiteBuilder.Site.Helpers.ErrorHandlerModule, Site.Helpers" />
    </httpModules>

    anyone can help me on this???

    Friday, August 17, 2007 2:18 AM

All replies

  • User-225114762 posted

    and in my web config,i don hav this few lines as well.

     </httpHandlers>
     <httpModules>
    <add name="ErrorHandler" type="SWsoft.SiteBuilder.Site.Helpers.ErrorHandlerModule, Site.Helpers" />
    </httpModules>

    You write "in my web config, i don hav this few lines" etc. This is very hard to interpret, but it looks like you're say "I don't have the following line in my Web.Config" - which you definitively do as is evidenced by the error you've shown.

    Anyway, the problem is that you *do* refer to "SWsoft.SiteBuilder.Site.Helpers.ErrorHandlerModule" that is expected to be found in the "Site.Helpers.dll" assembly. You've probably not installed/uploaded that assembly to your web hosting server. It should probably be located in your sites "bin" folder - but may be installed in the GAC by an installer on your local machine (which it should not be - there's probably no reason for it to be installed in the GAC. Stay away from the GAC unless you really know why you must place it there).

    So, find "Site.Helpers.dll" and place it in ~/bin/ .

    Friday, August 17, 2007 10:16 AM