none
FAULTING_IP: ntdll!DbgBreakPoint+0 RRS feed

  • Question

  • I am hosted a web service in IIS 7.0 which uses COM objects installed on server to perform some indexing and searching task.

    So to load test the above web service we have created one test harness application, which is contiunosly calling the Web Service in different threads...

    Initially it is giving the results properly and as per our settings no.of W3wp.exe spanned are grown to 5 expectedly.

    After executing an hour, suddenly we are getting a bunch of Time Out expirations to the client. So we thought of analysing that using Win Debugger, So following is the message i am getting, Here i couldnt able to get any thing from this. So any help on this will help me a lot...

     

    Dump:

     

    FAULTING_IP:
    ntdll!DbgBreakPoint+0
    7d61002d cc              int     3

    EXCEPTION_RECORD:  ffffffff -- (.exr 0xffffffffffffffff)
    ExceptionAddress: 7d61002d (ntdll!DbgBreakPoint)
       ExceptionCode: 80000003 (Break instruction exception)
      ExceptionFlags: 00000000
    NumberParameters: 1
       Parameter[0]: 00000000

    FAULTING_THREAD:  00001378

    PROCESS_NAME:  w3wp.exe

    FAULTING_MODULE: 7d4c0000 kernel32

    DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP:  45d6968e

    MODULE_NAME: w3wp

    ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0x80000003 - {EXCEPTION}  Breakpoint  A breakpoint has been reached.

    EXCEPTION_CODE: (HRESULT) 0x80000003 (2147483651) - One or more arguments are invalid

    EXCEPTION_PARAMETER1:  00000000

    MANAGED_STACK: !dumpstack -EE
    OS Thread Id: 0x1378 (51)
    Current frame:
    ChildEBP RetAddr  Caller,Callee

    STACK_ADDR_RAW_STACK_SYMBOL: 2130ffe0

    ADDITIONAL_DEBUG_TEXT: 
    Use '!findthebuild' command to search for the target build information.
    If the build information is available, run '!findthebuild -s ; .reload' to set symbol path and load symbols. ; Followup set based on attribute [Is_ChosenCrashFollowupThread] from Frame:[0] on thread:[ffffffff]

    LAST_CONTROL_TRANSFER:  from 00000000 to 7d61002d

    BUGCHECK_STR:  APPLICATION_FAULT_WRONG_SYMBOLS_STACKIMMUNE

    PRIMARY_PROBLEM_CLASS:  WRONG_SYMBOLS_STACKIMMUNE

    DEFAULT_BUCKET_ID:  WRONG_SYMBOLS_STACKIMMUNE

    STACK_TEXT: 
    00000000 w3wp+0x0


    SYMBOL_NAME:  w3wp

    FOLLOWUP_NAME:  MachineOwner

    IMAGE_NAME:  C:\WINDOWS\SysWOW64\inetsrv\w3wp.exe

    STACK_COMMAND:  ** Pseudo Context ** ; kb

    BUCKET_ID:  APPLICATION_FAULT_WRONG_SYMBOLS_STACKIMMUNE_w3wp

    FAILURE_BUCKET_ID:  WRONG_SYMBOLS_STACKIMMUNE_80000003_C:_WINDOWS_SysWOW64_inetsrv_w3wp.exe!Unknown

    WATSON_STAGEONE_URL:  http://watson.microsoft.com/StageOne/w3wp_exe/6_0_3790_3959/45d6968e/ntdll_dll/5_2_3790_4455/49900d5a/80000003/0001002d.htm?Retriage=1

    Followup: MachineOwner

     

    System Information:

    Windows Server Enterprise without Hyper-V SP2 (32 bit)

    34 GB of ram

    Processor: Intel(R) Xeon P CPU 3.66 GHZ (4 processor)

     

    Thanks,

    Durga Prasad P.V.

     

     


    pvdp
    Tuesday, June 22, 2010 1:22 PM

All replies

  • The debugger breaks into the process - that's why you get the debugger breakpoint.  F5 / g to continue...

    You probably want to post this in a Server 2008 / IIS forum.

    • Proposed as answer by Andre.Ziegler Tuesday, June 22, 2010 3:19 PM
    Tuesday, June 22, 2010 1:46 PM