locked
My site works when I run it in VS, but when I publish it, it doesn't. RRS feed

  • Question

  • User1271631549 posted

    My site works when I run it in VS, but when I publish it, I continue to get a message indicating that the user name or password that im using in my login is invalid.

    I made sure that I created the user info in asp configurations.  What is going on?  someone please help.

    Thursday, October 25, 2007 6:04 PM

Answers

  • User-694963578 posted

    It's been my experience that it's almost always a problem with the connection string...  Without seeing any code, that's the best advice I can offer.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, October 25, 2007 7:39 PM
  • User-1274156407 posted

    8 times out of ten, the web.config connection string is now longer valid and not changed.  1 out of ten, the user id used to connect to the database does not have the rights or is different on the new machine. The other one time is anything else.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, October 25, 2007 7:50 PM

All replies

  • User-694963578 posted

    It's been my experience that it's almost always a problem with the connection string...  Without seeing any code, that's the best advice I can offer.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, October 25, 2007 7:39 PM
  • User-1274156407 posted

    8 times out of ten, the web.config connection string is now longer valid and not changed.  1 out of ten, the user id used to connect to the database does not have the rights or is different on the new machine. The other one time is anything else.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, October 25, 2007 7:50 PM