none
Not Saving Changes To Hyperlink Colours? RRS feed

  • Question

  • I'm using a couple of dynamic templates with my site but whenever I go to page properties within those templates and try to change the colour of my hyperlinks, the changes don't save; the same also applies to individual pages. Does anyone know a solution? Thanks

    Tuesday, April 20, 2010 6:14 PM

Answers

  • The changes you are making are being overridden by the css styles used for links. You need to chnage the link colurs in the stylesheet, not on the page. See which stylesheet the template uses and then look for the link styles.

    They will typically be at the bottom of the stylesheet (I'm assuming it's an EW template you used) in a section commented as /*Link Styles*/

    HTH

    Ian
    MS MVP Expression

    http://www.ew-resource.co.uk
    http://www.fp-resource.co.uk

     

     


    Ian Haynes
    • Proposed as answer by Ian Haynes Wednesday, April 21, 2010 11:14 AM
    • Marked as answer by crimsonnight Wednesday, April 21, 2010 12:19 PM
    Tuesday, April 20, 2010 6:31 PM

All replies

  • The changes you are making are being overridden by the css styles used for links. You need to chnage the link colurs in the stylesheet, not on the page. See which stylesheet the template uses and then look for the link styles.

    They will typically be at the bottom of the stylesheet (I'm assuming it's an EW template you used) in a section commented as /*Link Styles*/

    HTH

    Ian
    MS MVP Expression

    http://www.ew-resource.co.uk
    http://www.fp-resource.co.uk

     

     


    Ian Haynes
    • Proposed as answer by Ian Haynes Wednesday, April 21, 2010 11:14 AM
    • Marked as answer by crimsonnight Wednesday, April 21, 2010 12:19 PM
    Tuesday, April 20, 2010 6:31 PM
  • Perfect, thank you for your time!
    Tuesday, April 20, 2010 7:18 PM