none
No report library after a complete setup RRS feed

  • Question

  •  

    Integration Reports to Sharepoint.

    1x Server

    Bb677368.8ceef1c8-4adc-4d30-831f-d685aed2d3a7(de-de,SQL.100).gif

    Reihenfolge Installation

    1. Install Reporting Services and Database Engine (database engine). Choose when you install Reporting Services, if possible, the default configuration option of SharePoint-mode install from. Otherwise, you can install the server option, but not select and configure the server to configure the setup.
    2.  
    3. If necessary, configure the report server, and check the installation on their validity.
    4.  
    5. Download the redistributable package for Microsoft. NET Framework 3.0 download, and install it.
    6. Install Windows SharePoint Services or Office SharePoint Server 2007. Select the default installation option.
    7. Run the Configuration Wizard for SharePoint products and technologies, and then open the SharePoint site to check the validity of the installation to be reviewed.
    8. Download the Reporting Services Add-in for SharePoint Technologies download, and install it.
    9.  
    10. You configure the features for the report server integration in the Central Administration.


    Problem:

    Under the Central Administration of SharePoint / and then create (or create) is no report library (Breichtsbibliothek) to find.

     

    Furthermore:

    no errors in the installation / no further complications with the configuration / Configured as far as everything (or manually uploading reports and on the SharePoint can display possible) / tried: Add-in already uninstalled; newly set up new VMs; other order during installation. ....


    only problem missing menu items (such as reporting library)

     

     

    Who can help me there?
    Friday, October 17, 2008 11:41 AM

Answers

All replies

  • Good afternoon Chris, this forum is for helping customers interoperating with Windows via our open protocol documentation. Your issue does not appear to be related to our protocol documentation. Your question may be better answered by posting on the 'SharePoint - Setup, Upgrade, Administration and Operation' forum at http://social.technet.microsoft.com/forums/en-US/sharepointadmin/threads/.

    Regards,
    Bill Wesse


    Escalation Engineer
    • Proposed as answer by Bill Wesse MSFT Friday, October 17, 2008 8:34 PM
    • Marked as answer by Steve Smegner Saturday, October 18, 2008 3:14 AM
    Friday, October 17, 2008 8:34 PM
  • Oddly enough this post is identical to the other one that he posted first to your forum (and then to mine following your suggestion) only that one was in German.




     
    Monday, October 20, 2008 10:03 AM