locked
Sample data not being found RRS feed

  • Question

  • I have Application Insights running in an environment that is capturing server and client side telemetry.  I then have continuous export setup to blob storage as json.  I then have Stream Analytics polling data from the json and streaming to PowerBI. <o:p></o:p>

    I have done this successfully for PerformanceCounters, however, the Availability content will not show up in PowerBI.  I created a completely new Stream Analytics job with it's own input & output & query specifically for Availability.  All connections are successful.  I tested the query against sample data (that I collected several days ago) and it returns a table that I expect to see.  However, I start the job and wait...and wait...and wait...and nothing ever appears in PowerBI.  When I did this for PerformanceCounters it showed up in PowerBI almost immediately. <o:p></o:p>

    When viewing the blob storage in Azure preview portal, I can see folders for Availability/yyyy-mm-dd/hh and I can open the URL for the json and see that there is data in there.  However, when in Stream Analytics, I try to get a sample of data for the last 10 minutes it reports that there is no data.  How is that possible?  I have verified that the SA input has all of the correct settings and storage key.  <o:p></o:p>

    I've fiddled around with the query but I'm not strong in this area so I'm more-or-less guessing.  Below is the query. <o:p></o:p>

     SELECT<o:p></o:p>

        flat.arrayvalue.testName as testName,
        flat.arrayvalue.runLocation as runLocation,
        flat.arrayvalue.result as result,
        flat.arrayvalue.availabilitymetric.name as metricName,
        e.context.location.continent as continent,
        e.context.location.country as country,
        e.context.location.clientip as clientIP,
        e.context.location.province as province,
        e.context.location.city as city,
        e.context.data.eventTime as eventTime
    INTO
        availabilityOutput
    FROM
        availabilityInput AS e
    CROSS APPLY GetElements(e.availability) as flat<o:p></o:p>


    Thursday, March 24, 2016 5:48 PM

Answers

  • Hi- Can you provide your subscription ID and Job name and the timestamp around which you tried this? we need this info to look into what happened.

    sorry for the inconvenience.

    Thanks

    Venkat


    Venkat Chilakala

    Friday, March 25, 2016 10:15 PM

All replies

  • I have tried again this morning and I clearly can see data in the Availability directory in Azure portal.  In ASA I attempt to sample data from the last 24 hours and it reports that there is no data.  The storage account resides in Central US.  I am able to sample other data from other folders located in the same storage account. 
    Friday, March 25, 2016 1:01 PM
  • Hi- Can you provide your subscription ID and Job name and the timestamp around which you tried this? we need this info to look into what happened.

    sorry for the inconvenience.

    Thanks

    Venkat


    Venkat Chilakala

    Friday, March 25, 2016 10:15 PM