none
Custom CSS in 15 Hive not getting reflected on site

    Question

  • I've made some changes to the custom css file (styles.min.css) on the server path, but the changes are not getting reflected.

    On the server, the path to the customCSS folder is as follows:
    C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Web Server Extensions\15\TEMPLATE\LAYOUTS\customCSS\Styles\styles.min.css

    The masterpage references the CSS file with this path:
    https://<site domain>/_layouts/15/customCSS/Styles/styles.min.css

    If I load the reference to the css file on the browser, the content of the CSS file loads, but it does not have the latest change.
    I tried to delete the file from the server, but the reference to the file still loads fine, so I'm wondering if it is cached, or the file is actually not in that location.

    I tried to clear browser cache, iisreset, none of them worked.

    Any help would be appreciated.


    Wednesday, April 26, 2017 8:48 PM

Answers

  • Hi Ken,

    You must same changes across all the web front end servers. Press control+F5 and check in different browser also.

    ----------------------------------------------------------------------------

    Thanks

    Lalith

    ----------------------------------------

    Please mark as Answer, if this post solves your issue.


    • Marked as answer by Ken Yuen Thursday, April 27, 2017 2:58 AM
    Thursday, April 27, 2017 1:13 AM

All replies

  • Hi Ken,

    You must same changes across all the web front end servers. Press control+F5 and check in different browser also.

    ----------------------------------------------------------------------------

    Thanks

    Lalith

    ----------------------------------------

    Please mark as Answer, if this post solves your issue.


    • Marked as answer by Ken Yuen Thursday, April 27, 2017 2:58 AM
    Thursday, April 27, 2017 1:13 AM
  • Thanks Lalith for your help - missed one of the WFE Server.

    Cheers,
    Ken.

    Thursday, April 27, 2017 2:59 AM