locked
Coded UI Failed using Test Agent MSTest but works with VS2010 MSTest RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have created a coded ui test and it works fine with VS2010 MSTest. So, i deployed it on another machine with Test Agent installed. On the new pc with Test Agent installed, i tried to run the test again using the MSTest that comes with it but failed. Below is the error log, please take a look.

     

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <TestRun id="0ec10bba-fbee-49cc-ad61-16b79a4878e4" name="xuanyi.chen@PC090500 2011-08-05 17:41:34" runUser="RWS\xuanyi.chen" xmlns="http://microsoft.com/schemas/VisualStudio/TeamTest/2010">
      <TestSettings name="Local" id="336d9180-f672-46e4-bc9e-3d1e9a73ec00">
        <Description>These are default test settings for a local test run.</Description>
        <Deployment enabled="false" runDeploymentRoot="xuanyi.chen_PC090500 2011-08-05 17_41_34" />
        <Execution>
          <TestTypeSpecific />
          <AgentRule name="Execution Agents">
          </AgentRule>
        </Execution>
      </TestSettings>
      <Times creation="2011-08-05T17:41:34.0236381+08:00" queuing="2011-08-05T17:41:34.2267618+08:00" start="2011-08-05T17:41:34.2892614+08:00" finish="2011-08-05T17:42:11.4765234+08:00" />
      <ResultSummary outcome="Aborted">
        <Counters total="1" executed="1" error="0" failed="0" timeout="0" aborted="1" inconclusive="0" passedButRunAborted="0" notRunnable="0" notExecuted="0" disconnected="0" warning="0" passed="0" completed="0" inProgress="0" pending="0" />
      </ResultSummary>
      <TestDefinitions>
        <UnitTest name="SearchMemberProfile" storage="d:\cms testing\membershiptest\membershiptest\bin\debug\membershiptest.dll" id="bbdca112-e05b-a321-3b6e-56174adbfd0b">
          <Execution id="d7b65129-95c9-4f16-bd2a-579f394d4e49" />
          <TestMethod codeBase="d:/cms testing/membershiptest/membershiptest/bin/debug/MembershipTest.DLL" adapterTypeName="Microsoft.VisualStudio.TestTools.TestTypes.Unit.UnitTestAdapter, Microsoft.VisualStudio.QualityTools.Tips.UnitTest.Adapter, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" className="MembershipTest.MembershipTest, MembershipTest, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null" name="SearchMemberProfile" />
          <Extension>Microsoft.VisualStudio.TestTools.UITesting.CodedUITestAttribute, Microsoft.VisualStudio.QualityTools.CodedUITestFramework, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</Extension>
        </UnitTest>
      </TestDefinitions>
      <TestLists>
        <TestList name="All Loaded Results" id="19431567-8539-422a-85d7-44ee4e166bda" />
        <TestList name="Lists of Results" id="8c43106b-9dc1-4907-a29f-aa66a61bf5b6" />
        <TestList name="SearchMember" id="88b5ee38-3b66-442f-85ea-735fe0fb5489" parentListId="8c43106b-9dc1-4907-a29f-aa66a61bf5b6">
          <TestLinks>
            <TestLink id="bbdca112-e05b-a321-3b6e-56174adbfd0b" name="SearchMemberProfile" storage="d:\cms testing\membershiptest\membershiptest\bin\debug\membershiptest.dll" type="Microsoft.VisualStudio.TestTools.TestTypes.Unit.UnitTestElement, Microsoft.VisualStudio.QualityTools.Tips.UnitTest.ObjectModel, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
          </TestLinks>
        </TestList>
      </TestLists>
      <TestEntries>
        <TestEntry testId="bbdca112-e05b-a321-3b6e-56174adbfd0b" executionId="d7b65129-95c9-4f16-bd2a-579f394d4e49" testListId="88b5ee38-3b66-442f-85ea-735fe0fb5489" />
      </TestEntries>
      <Results>
        <UnitTestResult executionId="d7b65129-95c9-4f16-bd2a-579f394d4e49" testId="bbdca112-e05b-a321-3b6e-56174adbfd0b" testName="SearchMemberProfile" computerName="PC090500" duration="00:00:20.3748696" startTime="2011-08-05T17:41:34.3048863+08:00" endTime="2011-08-05T17:41:54.6797559+08:00" testType="13cdc9d9-ddb5-4fa4-a97d-d965ccfc6d4b" outcome="Aborted" testListId="88b5ee38-3b66-442f-85ea-735fe0fb5489" relativeResultsDirectory="d7b65129-95c9-4f16-bd2a-579f394d4e49">
          <Output>
            <DebugTrace>W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:35.992, 308346554236070, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Using WindowFromPoint since WindowFromAccessibleObject returned invalid handle [0]
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.039, 308346683991340, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Got invalid window handle [0] even after using WindowFromPoint
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.039, 308346712789650, QTAgent32.exe, Msaa.GetProcessID: Window handle is IntPtr.Zero. Process ID will be 0
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.054, 308346720881360, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Using WindowFromPoint since WindowFromAccessibleObject returned invalid handle [0]
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.054, 308346755540540, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Got invalid window handle [0] even after using WindowFromPoint
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.054, 308346756340380, QTAgent32.exe, Msaa.GetProcessID: Window handle is IntPtr.Zero. Process ID will be 0
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.101, 308346847642900, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Using WindowFromPoint since WindowFromAccessibleObject returned invalid handle [0]
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.117, 308346887974750, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Got invalid window handle [0] even after using WindowFromPoint
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.117, 308346888206660, QTAgent32.exe, Msaa.GetProcessID: Window handle is IntPtr.Zero. Process ID will be 0
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.117, 308346895277180, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Using WindowFromPoint since WindowFromAccessibleObject returned invalid handle [0]
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.132, 308346937522280, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Got invalid window handle [0] even after using WindowFromPoint
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.132, 308346937747560, QTAgent32.exe, Msaa.GetProcessID: Window handle is IntPtr.Zero. Process ID will be 0
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.164, 308347017306180, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Using WindowFromPoint since WindowFromAccessibleObject returned invalid handle [0]
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.164, 308347020715270, QTAgent32.exe, Msaa.IsElementFromPoint: FastAccessibleObjectFromPoint : Failed
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.164, 308347024884360, QTAgent32.exe, Msaa.GetAccWrapperFromPoint: Failed: -2147024809
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.164, 308347031055970, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Got invalid window handle [0] even after using WindowFromPoint
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.164, 308347047967940, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Using WindowFromPoint since WindowFromAccessibleObject returned invalid handle [0]
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.179, 308347051962860, QTAgent32.exe, Msaa.IsElementFromPoint: FastAccessibleObjectFromPoint : Failed
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.179, 308347052145880, QTAgent32.exe, Msaa.GetAccWrapperFromPoint: Failed: -2147024809
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.179, 308347054615370, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Got invalid window handle [0] even after using WindowFromPoint
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.195, 308347126513850, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Using WindowFromPoint since WindowFromAccessibleObject returned invalid handle [0]
    E, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.211, 308347164637560, QTAgent32.exe, Msaa:WindowHandleGetter: Got invalid window handle [0] even after using WindowFromPoint
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.211, 308347164867020, QTAgent32.exe, Msaa.GetProcessID: Window handle is IntPtr.Zero. Process ID will be 0
    W, 1572, 14, 2011/08/05, 17:41:36.226, 308347201890180, QTAgent32.exe, PERF WARNING: CacheQueryId: took 159 ms. Expected it to take maximum 100 ms.
    </DebugTrace>
            <ErrorInfo>
              <Message>User aborted test run.</Message>
            </ErrorInfo>
          </Output>
        </UnitTestResult>
      </Results>
    </TestRun>

    Is there any explanation/solution to this problem?

    Thanks

    Xuanyi

    Friday, August 5, 2011 10:07 AM

All replies

  • Hi,

    Is the test agent running in interative mode. For coded ui test, it has to run in interactive mode and not as a service.

    Thanks,

    Anuj


    http://www.anujchaudhary.com/
    Saturday, August 6, 2011 10:01 PM
  • Yes, it is already in interactive mode. I have no clue what is going wrong. The version of mstest is the same on both machines. Just that, one machine has vs2010 installed and another has only testagent (the machine i am deploying it on).

    Please help! Thanks!

    Thanks,

    Xuanyi

    Monday, August 8, 2011 1:19 AM
  • Any solution?

     

    Thanks,

    Xuanyi

    Wednesday, August 10, 2011 8:04 AM