none
Archiving Features

    Question

  • My team have Features in a state of "Done" and they want them archived so they are no longer visible alongside the "New" and "In Progress" features.  Is there a way to move them out of view into another folder?
    • Edited by LisaHSJ Wednesday, November 30, 2016 9:33 PM
    Wednesday, November 30, 2016 9:32 PM

All replies

  • Hi LisaHSJ,

    Welcome to the MSDN forum.

    Refer to your description, it looks like you are using TFS or VSTS? If not, please provide the detail information of your question, it will help us to better understand and provide the possible solutions to solve your issue, thank you for your support.

    Best regards,

    Sara


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Thursday, December 1, 2016 8:49 AM
    Moderator
  • Hi LisaHSJ,

    Sorry to trouble you and I just want to confirm your issue is solved or not? If not, could you please the detail information about your issue, it will help us to research your issue, thank you for your support.

    Best regards,

    Sara


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Tuesday, December 6, 2016 9:00 AM
    Moderator
  • Hello Sara,

    I have the same problem and me and my company want to archive all the pbis in done column after the end of each sprint because we will be releasing the version. we are using VSTS. Please suggest a solution.

    Thursday, June 8, 2017 8:27 AM
  • Hi Rishika.2020,

    Refer to your description, your issue is about VSTS. Since our forum is to discuss the VS IDE, please redirect to this appropriate forum: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/home?forum=TFService to seek for a more professional support, thank you for your understanding.

    BTW, it looks like you already reported this issue on the expected forum: Archive the Done column, hope you will get a great help.

    If you have any other issue about VS IDE in the future, please feel free to let me know.

    Best regards,

    Sara


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Friday, June 9, 2017 1:39 AM
    Moderator