none
Issue TP4 : Issue running wget command in windows container RRS feed

  • Question

  • Hi,

    We are trying to install containers with Windows 2016 TP4.

    All the mentioned steps works absolutely fine and we were able to ping machine out the container networks.

    But our purpose for us is to Computes services insides the container and do so we need wget command to work properly in power shell.

    Somehow it fails to get response for wget command but when the same is run on vm which host these containers it work fine.

    Has anyone come across the similar kind issue? 

    please suggest the workaround/fix for the same.

    Wednesday, November 25, 2015 11:37 AM

All replies

  • Hi,

    What is the base image you used for the container you're trying to run wget in?

    Wednesday, December 2, 2015 12:55 AM
    Moderator
  • Hi,

    I have been facing the same issue.

    Base image used for container :

    PS C:\Users\Administrator> docker images
    REPOSITORY          TAG                 IMAGE ID            CREATED             VIRTUAL SIZE
    windowsservercore   10.0.10586.0        6801d964fda5        4 weeks ago         0 B
    windowsservercore   latest              6801d964fda5        4 weeks ago         0 B

    Thanks.

    Thursday, December 3, 2015 5:37 AM
  • Hi,

    Same Issue for me, unable to  ping container host machine from inside container.

    Internet is not working inside container, unable to install packages like git ,pip etc.

    Please help.

    Thanks

    Thursday, December 3, 2015 6:38 AM