none
Specified value has invalid CRLF characters RRS feed

  • Question

  • hi

    I'm trying to use WCF-BasicHttp adapter for invoke web service.

    Service side log is empty.

    Biztalk don't send anything to service.

     

    Event Type: Warning
    Event Source: BizTalk Server 2006
    Event Category: BizTalk Server 2006
    Event ID: 5743
    ...

    Description:
    The adapter failed to transmit message going to send port "..." with URL "...". It will be retransmitted after the retry interval specified for this Send Port. Details:"Specified value has invalid CRLF characters.
    Parameter name: value".
     

     

    Event Type: Error
    Event Source: BizTalk Server 2006
    Event Category: BizTalk Server 2006
    Event ID: 5754

    ...

    A message sent to adapter "WCF-BasicHttp" on send port "..." with URI "..." is suspended.
     Error details: Specified value has invalid CRLF characters.

     

     

    Event Type: Error
    Event Source: XLANG/s
    Event Category: None
    Event ID: 10034
    ...

    Exception type: XlangSoapException
    Source: Microsoft.XLANGs.BizTalk.Engine
    Target Site: Void VerifyTransport(Microsoft.XLANGs.Core.Envelope, Int32, Microsoft.XLANGs.Core.Context)
    The following is a stack trace that identifies the location where the exception occured

       at Microsoft.BizTalk.XLANGs.BTXEngine.BTXPortBase.VerifyTransport(Envelope env, Int32 operationId, Context ctx)
       at Microsoft.XLANGs.Core.Subscription.Receive(Segment s, Context ctx, Envelope& env, Boolean topOnly)
       at Microsoft.XLANGs.Core.PortBase.GetMessageId(Subscription subscription, Segment currentSegment, Context cxt, Envelope& env, CachedObject location)
       at LoanRequest_Receiving.Main.segment1(StopConditions stopOn)
       at Microsoft.XLANGs.Core.SegmentScheduler.RunASegment(Segment s, StopConditions stopCond, Exception& exp)

     

    where have I to look for the reason of this error?

    thanks

     

    Monday, June 18, 2007 6:48 PM

Answers

  • hi

    problem solved.

    in my case web service port operation name from orchestration was not equal with operation name in phisical port binding properties.

    thanks

    Thursday, June 21, 2007 10:12 AM

All replies

  • hi

    My message has 57 properties.

    How can I get info about name of the property that has invalid value?

     

    In my case only StaticAction has line break in value:

     

    <Property Name="StaticAction" Namespace="http://schemas.microsoft.com/BizTalk/2006/01/Adapters/WCF-properties" Value="&lt;BtsActionMapping xmlns:xsi=&quot;http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance&quot; xmlns:xsd=&quot;http://www.w3.org/2001/XMLSchema&quot;&gt;
      &lt;Operation Name=&quot;LoanRequest_Debtor_Insert_XML&quot; Action=&quot;http://LoanRequest/LoanRequest_Debtor_Insert_XMLLoanRequest_Debtor_Insert_XML&quot; /&gt;
    &lt;/BtsActionMapping&gt;"/>

     

    but same property from working message also has two line breaks in StaticAction:

     

    <Property Name="StaticAction" Namespace="http://schemas.microsoft.com/BizTalk/2006/01/Adapters/WCF-properties" Value="&lt;BtsActionMapping xmlns:xsi=&quot;http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance&quot; xmlns:xsd=&quot;http://www.w3.org/2001/XMLSchema&quot;&gt;
      &lt;Operation Name=&quot;test&quot; Action=&quot;http://LoanRequest/testtest&quot; /&gt;
    &lt;/BtsActionMapping&gt;"/>

     

    what it mean?

    Source of problem is a message body or a message property value?

    Help me please, I can't use R2 without fixing this problem.

     

    thanks

    Wednesday, June 20, 2007 4:43 PM
  • hi

    problem solved.

    in my case web service port operation name from orchestration was not equal with operation name in phisical port binding properties.

    thanks

    Thursday, June 21, 2007 10:12 AM