locked
google maps works only on localhost RRS feed

  • Question

  • User-400329145 posted

    hi there
    here is a test page in my web site : http://immobilzero.com/mappa.aspx
    as you can see there are no map in the google control

    strange to say, but in localhost , when i run visual studio it works fine!
    i checked the google Key..IS CORRECT!
    what happened?
    any suggestions?

     

    thanks 

    Monday, January 30, 2012 4:55 AM

Answers

  • User-744022866 posted

    google map is loading correctly.  but you have placed the map centered to somewhere that is not available.. try minimize the zoom level from browser and you can see the map in lesser zooms..

    check your marker arguments whether they are correct or not...

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, January 30, 2012 5:06 AM
  • User455156504 posted

    Hi,

    check if you have set the coordinates to correct points. If you zoom out you will see a world map in the bottom.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, January 30, 2012 5:08 AM

All replies

  • User-744022866 posted

    google map is loading correctly.  but you have placed the map centered to somewhere that is not available.. try minimize the zoom level from browser and you can see the map in lesser zooms..

    check your marker arguments whether they are correct or not...

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, January 30, 2012 5:06 AM
  • User455156504 posted

    Hi,

    check if you have set the coordinates to correct points. If you zoom out you will see a world map in the bottom.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, January 30, 2012 5:08 AM
  • User-400329145 posted

    in localhost it works fine
    and i tried to set zoom level  

    Monday, January 30, 2012 8:03 AM
  • User455156504 posted

    Hi,

    maybe because you have different markers during the development. Like said above check the coordinates of the markers which are set on the map if they are correct or not.

    Monday, January 30, 2012 8:10 AM
  • User-400329145 posted

    thank you guys
    it was true
    wrong location setting in latitude and longitude

    localhost worked because i am in italy and i usually replace "," with "."
    but the server it on english! so, returned number witout "." 

    i fixed finding a "," or "." and changed type  

    Monday, January 30, 2012 10:12 AM
  • User350098518 posted

    Google is working on local host, one the local work very well running speed is good...

    Friday, October 5, 2012 8:11 AM