locked
Cannot access storage account in Azure Portal / Storage Explorer RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I'm not able to view one of our storage accounts "Storage Account Name" under Subscription ID: "XXXXX-eXXa-4XX4-XXa-dXXXXXXX4" Not in azure, nor can I expand it in Azure Storage Explorer.

    Our apps/sites appear to be unaffected, but I need to make some code changes and this is where our logging is stored (as well as Queues that are critical to our processes).

    In the portal, I click "Storage accounts" -> "Storage Account Name", then it opens the blade, but the Overview sub-blade only says:

    StorageAccountBladeWithQuickLinks
    MICROSOFT_AZURE_STORAGE

    In Storage Explorer, if I try to expand it, it doesn't show anything under it.

    (unfortunately, i cannot post links or screenshots to this forum).

    It was definitely accessible within the past few days (I may have even looked at it yesterday, but I can't remember for sure).

    This is the first time this has happened.

    Thanks



    • Edited by vikranth s Tuesday, March 27, 2018 3:10 PM Edited PII
    Tuesday, March 27, 2018 2:52 PM

All replies

  • Verify your MSDN account and post Images & links for better understanding of your query:

    How to Verify Your MSDN/TechNet Forums Account So that You Can Post Images and Links

    Do click on "Mark as Answer" on the post that helps you, this can be beneficial to other community members.


    • Edited by vikranth s Tuesday, March 27, 2018 6:00 PM
    Tuesday, March 27, 2018 4:05 PM
  • It appears to be fixed now.

    Thanks

    Tuesday, March 27, 2018 5:18 PM
  • I’m glad to hear that your issue is resolved.

    Do click on "Mark as Answer" on the post that helps you, this can be beneficial to other community members.

    Tuesday, March 27, 2018 6:04 PM
  • @Tokki Soft, could you share the solution here that fixed the issue?
    Saturday, April 7, 2018 3:20 PM
  • Please share the solution which u tried

    Harish

    Tuesday, April 10, 2018 10:33 PM
  • @Harish Babu, these seemed to have been a temporary outage not specific to a product issue. If you are experiencing the same issue, please let us know so we can help.
    Thursday, April 25, 2019 10:53 PM
  • @Adam @harish Could you pls help me with the solution, We are experiencing the same issue?
    Monday, January 27, 2020 4:39 PM