none
c# VS Fehler(Intellisense, Fehlende Packete)/ c# VS errors (Intelitype/ missing packets) RRS feed

  • Frage

  • Hallo,

     ich habe das Problem das Visual c# einfach nicht richtig funktioniert.

    1. tut Intellisense überhaupt nicht.

    2. bekomme ich beim erstellen von neuen Projekten andauernd Fehlermeldungen.

    Was ich bisher getan habe:

    2-3 mal repariert

    2 mal komplett neu installiert

    Ich habe nun vsc# in der Logfunktion gestartet und poste hier jetzt mal die fehler aus dem Log, evt kann mir ja einer helfen.

    Vielen Dank im Vorraus

    English:

    Hi, i have the Problem that Visual c# doesnt work well. Intellise dont work at any time, i also get some errors when i want to create a new Project. I have already reinstalled Visual Studio for 2 times and 3 times i tryed to repair it.

    Now i post the log errors here and hope you can help me.

    Thanks you in advance :)

    Log:

    Activity Monitor Log
    infos 262
    warnings 1
    errors 9
    # Type Description GUID Hr Source Time (UTC)
    39 Warning The CTM file is out of date and should be deleted and rebuilt, but the file 'C:\ProgramData\Microsoft\VCSExpress\10.0\1031\VCSExpress.CTM' could not be deleted. VisualStudio
    164 ERROR CreateInstance failed for package [Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage.BootstrapPackage, Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a] {7A4E8D96-5D5B-4415-9FAB-D6DCC56F47FB} 80070002 VisualStudio 2012/09/10 13:28:37.653
    165 ERROR End package load [Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage.BootstrapPackage, Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a] {7A4E8D96-5D5B-4415-9FAB-D6DCC56F47FB} 80004005 - E_FAIL VisualStudio
    194 ERROR CreateInstance failed for package [Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage.BootstrapPackage, Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a] {7A4E8D96-5D5B-4415-9FAB-D6DCC56F47FB} 80070002 VisualStudio 2012/09/10 13:28:50.441
    195 ERROR End package load [Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage.BootstrapPackage, Microsoft.Data.Entity.Design.BootstrapPackage, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a] {7A4E8D96-5D5B-4415-9FAB-D6DCC56F47FB} 80004005 - E_FAIL VisualStudio
    203 ERROR Toolbox item 'Microsoft.Data.Entity.Design.Package.AssociationToolToolboxItem' of package 'Microsoft.Data.Entity.Design.Package.MicrosoftDataEntityDesignPackage, Microsoft.Data.Entity.Design.Package, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' specified invalid bitmap resource ID '@AssociationToolToolboxBitmap;Microsoft.Data.Entity.Design.EntityDesigner.dll'. Toolbox registry content loader 2012/09/10 13:28:55.405
    204 ERROR An error occurred adding item 'Microsoft.Data.Entity.Design.Package.AssociationToolToolboxItem' of group 'Microsoft.Data.Entity.Design.Package.Entity FrameworkToolboxTab' of package {8889E051-B7F9-4781-BB33-2A36A9BDB3A5} Toolbox registry content loader 2012/09/10 13:28:55.406
    205 ERROR An error occurred adding group 'Microsoft.Data.Entity.Design.Package.Entity FrameworkToolboxTab' of package {8889E051-B7F9-4781-BB33-2A36A9BDB3A5} Toolbox registry content loader
    210 ERROR CreateInstance failed for package [Microsoft.Data.Entity.Design.Package.MicrosoftDataEntityDesignPackage, Microsoft.Data.Entity.Design.Package, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a] {8889E051-B7F9-4781-BB33-2A36A9BDB3A5} 80070002 VisualStudio 2012/09/10 13:28:55.444
    211 ERROR End package load [Microsoft.Data.Entity.Design.Package.MicrosoftDataEntityDesignPackage, Microsoft.Data.Entity.Design.Package, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a] {8889E051-B7F9-4781-BB33-2A36A9BDB3A5} 80004005 - E_FAIL VisualStudio
    Montag, 10. September 2012 13:52

Antworten

  • Hi again,

    try this : http://stackoverflow.com/questions/5696436/no-entity-data-model-edmx-template-with-visual-studio-2010-sp1-ado-net-entit

    It worked for me... Just a reinstallation of the Entity-Framework... Hope this helps!

    Viel Erfolg! ;-)


    • Bearbeitet adeptus67 Donnerstag, 13. September 2012 06:46
    • Als Antwort vorgeschlagen adeptus67 Freitag, 14. September 2012 08:52
    • Als Antwort markiert Nils.O Montag, 17. September 2012 08:15
    Mittwoch, 12. September 2012 20:43

Alle Antworten

  • Wow, same problem here... I'd never thought someone else would have that problem too... ;-) And almost at the same TIME!

    I got rid of the warning (line 39) by starting VS 2010 with admin-rights, but I keep getting the errors that you have at line 203, 204, 205, 210, 211...

    Anyone??


    • Bearbeitet adeptus67 Mittwoch, 12. September 2012 19:45
    Mittwoch, 12. September 2012 19:45
  • Hi again,

    try this : http://stackoverflow.com/questions/5696436/no-entity-data-model-edmx-template-with-visual-studio-2010-sp1-ado-net-entit

    It worked for me... Just a reinstallation of the Entity-Framework... Hope this helps!

    Viel Erfolg! ;-)


    • Bearbeitet adeptus67 Donnerstag, 13. September 2012 06:46
    • Als Antwort vorgeschlagen adeptus67 Freitag, 14. September 2012 08:52
    • Als Antwort markiert Nils.O Montag, 17. September 2012 08:15
    Mittwoch, 12. September 2012 20:43
  • Worked. Thanks
    Montag, 17. September 2012 08:16