none
Třída System.string

    Dotaz

  • Zdravím, mám následující problém:
    Z textáku si načtu text...
    StreamReader precti = File.OpenText(@"files\FTP.txt");
     ftp1 = precti.ReadLine();
    a potom chci uploadovat soubor na načtenou FTP adresu...
    WebClient Client = new WebClient();
           Client.Credentials = new NetworkCredential(login, pass);
           Client.UploadFile(@ftp1 + soubors + pripona, @cesta);
    ale soubor se prostě neupne.
    Když si nechám vypsat načtený text, zobrazí se správně : ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/

    ALE

    Když rovnou nastavím:
    System.String ftp1 = "ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/";
    tak vše proběhne v pořádku.
    Vůbec si nevím rady, zkoušel jsem i funkci ftp1.ToString() ale nenastala žádná změna.
    Prosím o radu :)

    Dělej jen to, co se zdá správné tobě, ne ostatním!
    19. května 2009 14:18

Odpovědi

  • Zdravím, mám následující problém:
    Z textáku si načtu text...
    StreamReader precti = File.OpenText(@"files\FTP.txt");
    
     ftp1 = precti.ReadLine();
    
    
    a potom chci uploadovat soubor na načtenou FTP adresu...
    WebClient Client = new WebClient();
    
           Client.Credentials = new NetworkCredential(login, pass);
    
           Client.UploadFile(@ftp1 + soubors + pripona, @cesta);
    
    
    ale soubor se prostě neupne.
    Když si nechám vypsat načtený text, zobrazí se správně : ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/

    ALE

    Když rovnou nastavím:
    System.String ftp1 = "ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/";
    
    
    tak vše proběhne v pořádku.
    Vůbec si nevím rady, zkoušel jsem i funkci ftp1.ToString() ale nenastala žádná změna.
    Prosím o radu :)

    Dělej jen to, co se zdá správné tobě, ne ostatním!

    a neni na konci toho textu nejaky escape znak? treba \n, \t... ???
    altai
    19. května 2009 17:23
  • Tak už to mám :)
    Klasické odřádkování enterem to nebere.
    Ale když jsem v php pracoval se souborem, tak mi ten text vrátil v tomhle formátu:
    ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/[]login[]heslo
    
    Tím [] mám na mysli znak na odřádkování... právě s ním to funguje správně :)

    Dělej jen to, co se zdá správné tobě, ne ostatním!
    23. května 2009 19:26

Všechny reakce

  • Zdravím, mám následující problém:
    Z textáku si načtu text...
    StreamReader precti = File.OpenText(@"files\FTP.txt");
    
     ftp1 = precti.ReadLine();
    
    
    a potom chci uploadovat soubor na načtenou FTP adresu...
    WebClient Client = new WebClient();
    
           Client.Credentials = new NetworkCredential(login, pass);
    
           Client.UploadFile(@ftp1 + soubors + pripona, @cesta);
    
    
    ale soubor se prostě neupne.
    Když si nechám vypsat načtený text, zobrazí se správně : ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/

    ALE

    Když rovnou nastavím:
    System.String ftp1 = "ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/";
    
    
    tak vše proběhne v pořádku.
    Vůbec si nevím rady, zkoušel jsem i funkci ftp1.ToString() ale nenastala žádná změna.
    Prosím o radu :)

    Dělej jen to, co se zdá správné tobě, ne ostatním!

    a neni na konci toho textu nejaky escape znak? treba \n, \t... ???
    altai
    19. května 2009 17:23
  • no, je to klasický txt jen s třemi řádky...
    ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/
    login
    heslo
    ani před ani za tim textem není žádná mezera
    Dělej jen to, co se zdá správné tobě, ne ostatním!
    19. května 2009 18:29
  • Prosím, poradí mi někdo?
    Kvůli téhle kravině stojí celý můj projekt :-(
    Dělej jen to, co se zdá správné tobě, ne ostatním!
    21. května 2009 15:50
  • Tak už to mám :)
    Klasické odřádkování enterem to nebere.
    Ale když jsem v php pracoval se souborem, tak mi ten text vrátil v tomhle formátu:
    ftp://uvadi.cz/ImgUpload/img/[]login[]heslo
    
    Tím [] mám na mysli znak na odřádkování... právě s ním to funguje správně :)

    Dělej jen to, co se zdá správné tobě, ne ostatním!
    23. května 2009 19:26
  • Ahoj, tak jestli tomu dobře rozumím, potřebuješ asi roztrhat ten dlouhý řetězec s "jen Enter znaky" (jen (char)10) na tři rádky, zkusil bych tohle:
                string[] lines = ftp1.Split((char)10);
                string ftp1 = lines[0];
    Je to ono ?
    M
    14. července 2009 6:26