none
zmena label

    Dotaz

  • Ahoj chtěl bych se zeptat. Mám dvě třídy jednu pro seriový_port a druhou vytvořenou WPF (Window1). Ze třídy seriový port potřebuju změnit label1 (název) ale to můžu jenom v Window1. Jinak řečeno potřeboval bych to co mě přijde ze seriového portu hodil přímo do label1, ale vůbec se mě to nedaří propojit (čtení ze ser. port probíhá ve třídě seriový port a label je v Window1, když vytvořím metodu v Window1 public static void NastavLabel).

    public static void NastavLabel1(string hodnota)
            {
                label1.Content = hodnota;
            }

    tak mi napíše že takto nemůžu použít label1.Content....

    Ale když vynechám static tak se zas nedostanu k této metodě ze třídy seriový port....

     

     Nevíte prosím vás někdo jak na to?

    Předem moc díky.

    čtvrtek 1. dubna 2010 21:36

Odpovědi

Všechny reakce