none
asp.net lokalizace webu

    Dotaz

  • Dobry den,

    chcel by som sa opytat na moznosti prace s resources resp. s lokalize.resx subormy a prepinanim medzi nimi vo vacssich projektoch.

    ide o to ze mam preklady v databazy a chcel by som ich dostat programovo do resx. suboru ako jazykovu verziu ovladacich prvkov ale nedari sa mi to.A este by som sa chcel na efektivnu moznost prepinania jazykovych verzii...

    Da sa nejak teda pracovat s .resx subormi?

    Dakujem


    Michal
    14. března 2011 10:57

Odpovědi

  • Na základní principy lokalizace, práce s resources a přepínání jazykových verzí se podívejte sem:

    http://knowledge-base.havit.cz/asp-net/Lokalizace-webovych-aplikaci-explicitni-resources.aspx

    Pokud chcete resources brát z DB, musíte použít vlastní ResourceProvider, mrkněte třeba sem

    http://weblogs.asp.net/thangchung/archive/2010/06/25/extending-resource-provider-for-soring-resources-in-the-database.aspx

     


    Robert Haken, Microsoft MVP ASP/ASP.NET, HAVIT, s.r.o., www.havit.cz, http://knowledge-base.havit.cz
    29. března 2011 21:03
    Moderátor