none
SQL EXPRESS pro vzdalene pripojeni databaze

    Dotaz

  • Dobrý den,

     

    v Express edici VC++ mám nainstalovaný SQL EXPRESS no ale jak jsem se tak díval na ukazky jak prezentace tak v napovědě, tak jsem tam nasel pouze napojení na lokalní databázi pomocí connection kde byla uvedena cesta k určitému souboru, takže bych měl dotaz jak vytvořit v SQL uživatele s hesle pro vzdálený přistup a kam to nakonfigurovat aby SQL server věděl domenu ( píšu to takto proto protože dělám zatím pod Oraclem Express a chtěl bych vědět jak to funguje pod MS SQL).

     

    Díky za odpověď a přeji hezký den,

    Pavel.

    13. září 2007 7:06

Odpovědi