none
FormView a Klic po vložení

    Dotaz

  • Je nějaký jednoduchý způsob jak zjistit ID položky po provedení insertu před FormView aniž bych musel použít procedůru v SQL databázi a ani nemusel použít přímo command kde budou jakoby dva příkazy oddělené střednikem a ja tam musel ručně naplnit proměné. Rád bych využil stavající SqlDataSource.

     

    Patrik

    10. září 2007 6:40

Odpovědi

  • Pokud máte na mysli auto-increment sloupec, pak se bez optání databáze neobejdete. Cesty jste popisoval sám, buď přímo v commandu, nebo procedurou, atp. atp.

    10. září 2007 20:42
    Moderátor

Všechny reakce